На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Другие вопросы пресноводной аквариумистики > Аквариумный дизайн > Аквариумный дизайн в стиле Aquascape (Аквапейзаж) > Фотогалерея, фотографирование аквариумов
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Фотогалерея, фотографирование аквариумов Фотогалерея, советы, рекомендации, основные правила фотографирования аквариумов, обсуждение фототехники

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 15.03.2004, 16:58   #12
Guest

Дописи: n/a
Цитата:
Автор оригинала galser
2 Антошка - неее..я сразу-ж вам сказал - профессиональный слайд-сканер....а не фигня какая-нибудь за 300 баксов. Сканированная им-же пленка с Canon EOS 30 - Kodak Pro Gold 100 - дает гОраздо меньшую зернистость..так что на сканер грешить - не хочу. а вот предыдущий пост мне понравился, я где-то так и думал, значит буду покупать вспышку.
Для гарної плівки 2200 - це мало.

Зернистість сильно залежить від режиму проявки: якщо проявник теплий і працює швидко, то імовірність виникнення зерна вища, для холодного чи повільного - імовірність нижча.
Потробиці режиму треба з'ясовувати в фотолабораторії.
Сильне зерно може з'явитись і на недоекспонованій плівці яку "витягали" в проявнику.

Те, що плівка дуже темна, свідчить що світла було забагато, тож треба не техніку докуповувати, а світло вимикати.

Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:35.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts