Ответ: Labidochromis caeruleus "Yellow" ===www.aquaforum.ua===
Маю 6 мальків єллоу в відсаднику, промивав фільтр і на всяк випадок перекрив злив каналізації, і дійсно 6 мальків живих-здорових засмоктало в фільтр... Тепер поїдають пластівці та дрібного мотиля!!!
В загальному залишилось по укриттях десь 6 мальків, ховаються успішно, ростуть на очах...
Цікаво, які з них краще будуть рости, ті що в відсаднику, чи ті що в загальній банці (якщо виживуть - хоча інтелект їм допоможе).
Політ іде нормально, готую другу банку до запуску, хочу зробити щось на зразок "псевдоморе"...
Але де тих штучних "живих каменів", актиній, та коралів набрати? В нас якісь примітивні продаються, маю лише один натуральний білий, але невеликий...?
Грунт хочу зробити з мармурової крихти, фракція 2-10 мм, промивається не дуже, знаю що підвищиться жорсткість, але планую "африку"... Чи може краще вимішати його з іншим грунтом, або зробити ділянку мармурову, і ділянку з червоного граніту?
Хтось таке оформлення вже десь бачив? Може підкинете ссилки...
Ще спробую склеїти укриття для майбутніх виводків...
А може є хтось хто знає як зробити самому псевдоморе, підкажіть...
Буду вдячний, звіт спробую оформити з фотками...
Банка (переднє гнуте скло, Польща) 1,0*0,5*0,4 м, неони сині - 5, водорослеїд - 2, анциструс - 2, лабео - 1, даніо - 4, червоноголові тетри -6, боція 2 види по 1 шт. (знищили всіх катушок)!, вже є рамірезі - 6, Labidochromis caeruleus "Yellow" - 2 дорослих + 2 мальки :)