Ответ: Відповідь: Ответ: Дрогобицький район "Звужуємо коло" ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Kolodun
Якщо є бажання (у мене його з певного часу нема) брати живого мотиля чи трубочника, то їх щосуботи продають на Дрогобицькому продуктовому ринку, що на пл. Малий Ринок, по 2 грн. за порцію
Скыльки на ринку не був а живого МОТИЛЯ я там не бачив тыльки трубочник.
Цитата:
Допис від Kolodun
2. Про таокий препарат не чув (необхіднсті застосування не виникало), але можна попитати в магазинах. Є в Бориславі, також на ринку хороший магазинчик, продавець говорила, що можуть на замовлення привезти усе, що душа забажає
Препарат дуже корисний наприклад для дезинфекції нових риб чи живого корму, якщо є можливість запитати скільбки б він в них коштував був би дуже вдячний...
Цитата:
Допис від Kolodun
я дуже хочу дістати вологозахисні патрони (про інші варіанти і чути не хочу, свого роду панацея) сказали, що привезти можуть, але патрон обійдеться в 23-25 грн., що в результаті для мене потягне сотню грн. (а це трохи не вигідно).
Можна взнати для чого тобі вологозахисні патрони - в мене все життя стояли звичайні і ще ні одну рибу током не вбило. Якщо так потрібно захист від вологи можна на лампу термоусадку натягнути - ось і вологостійке виконання...
Цитата:
Допис від П'єнтак Іван Михайлович
У того чоловіка замовив 3кг і оплатив 30 квітня....посилку досі чекаю
Печальна історія бачу кількість шулерів на світі збвльшується вже й на акваріумістах хочуть руки нагріти - куди ми котимся