Привіт всім! Фух... перелопатив таки тему. Одразу висловлюю подяку авторові девайсу!

Зробив установку по самій першій схемі. Після 2-тижневої боротьби з протіканнями таки вдалось зібрати ніби робочу установку (тьху-тьху). Проблему були на диво не зі стиками і не з клапанами. Травив краник (компресорний). Ані підмазування вазеліном, ані вкорочування "голки" не допомагали. Викинув його і замінив звичайним зажимом від крапельниці. Також прийшлось замінити "біолоподібні" пляшечки. Кришка в них широка, зручна, але різьба в ній коротка. Травило з під різьби. Поміняв на звичайні з під мінералки, але трохи також травило. Підмазав UniPack-ом. Булькає 3й день. Подача-через дифузор, інтенсивність подачі оцінюю на око, десь 1-1,5 п/с. Коли вичерпаються реагенти спробую переробити на схему з перепускним клапаном і шлангами від крапельниці замість силіконових компресорних.
Є кілька питань: як ви герметизуєте різьбу в пляшках? Чи це просто мені невдалі пляшки попадаться?
Десь читав, що після подачі СО2 вже через півгодини рослини починають "пузиряти". Яка ж це має бути подача? Бо в мене є де-не-де бульбашки на рослинах, але не масово. (дропчекера, на жаль, немає)
Ага, ще дещо запитати хотів. Я правильно розумію, що точність пропорцій реактивів впливає лише на те чи відреагують вони повністю? Тобто на стабільність реакції не строга відповідність пропорцій не впливає?