На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Морская аквариумистика > Общие вопросы
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Общие вопросы Если не знаете в какой из морских разделов задать вопрос, пишите сюда

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 06.02.2013, 22:54   #11
Живу я тут

Звідки Ви: Львів
Дописи: 269
сказав Дякую: 412
сказали Дякую 491 раз(и) в 153 повідомленні
Re: LED освещение ===www.aquaforum.ua===

До останього не хотів посилатись на особу apogon !!!Який являеться (поки единим) офіційним представником Пацифік Сан в Украіні
Щоб огородити його від непотрібних розмов та спорів......
apogon це людина яка навчила мене відрізняти еуфілію,від саркофітона..... ЗА ЩО ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ!
Розмови про світло вели при кожній зустрічі, так як це було мое болюче питання! Тому як писав вище в акві комусь завжди було зле,і питання чому? мене не залишало.Ще давно,навіть нерозуміючи половини морських процесів,я зрозумів що освітлення акви це питання номер 1!!!!
Потрохи я підійшов до лед світильника,не не Пацифік сана до саморобного.... експеременти проводив різні,сині в плюсі,білі в мінусі,і навпаки,скільки грошей вклав важко зказати..... А в цей час аква Під Пацифіком в apogon росла і пахла!
Одним словом якщо беретесь робити саморобні світильники то робіть іх правильно,або не робіть взагалі,щоб не обманювати когось,і в першу чергу себе.

Петя77 поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:03.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts