На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Для новачків > Для тех, кто недавно на форуме. Первые вопросы, справочники и прочее. > Скорая помощь
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Скорая помощь Сюда задавайте вопросы, если необходима срочная помощь.

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 22.03.2013, 18:11   #1
Придивляюся

Звідки Ви: Львів
Дописи: 12
сказав Дякую: 4
сказали Дякую 0 раз(и) в 0 повідомленні
Народ поможіть хто чим може:( Гниє валиснерия ===www.aquaforum.ua===

Доброго дня.
Історія такова.В мене акваріум вже десь років 2 як мінімум, в ньому плавали вже різні рибки, були і гурамі і скалярії і мечоносці і ще якісь вже всіх не пам'ятаю.Були собі тай були акваріум стояв, час від часу, в ньому робилась підміна води-десь раз на місяць, десь раз на тиждень я доливав випарувавшу воду, так в мене був акваріум до поки я не начав більше копати про акваріум і зрозумів що я нічого не розуміюсь в акваріумі рибах і остальному((
В мене все було добре як мені казалось до цего часу, поки мені в голову не прийшло глибше зацікавитись акваріумом.Однією з причин було те що в мене довго не росла валиснерия.В мене на даний момент в акваріумі
Гуппі штук багацько (20 якмінімум)
Неон обичний 1 штука
з водоростей валиснерія, як я вияснив, роголисник 1 штука (вчора тільки прикупив) і кущик помоєму анубиас (повсякому я так його оприділив за допомогою інфи наритої в інеті) Вот і натрапив я в неті на статейку про СО2. Думаю поставлю собі "бражку" може водорості почнуть рости. А воно наоборот ВАЛИСНЕРИЯ ПОЧАЛА ГНИТИ Взагалі то вона активно булькає (фотосинтезує) виростає не більше 10-12см і гниє. Після подачі СО2 почала розростатись, появились відросточки. Вот і відросточки виросли ширші від старих водоростей, а старі почали дуже швидко і повністю гнити
так тепер в деталях:
акваріум ~30л
t-26-28
жорсткість не знаю
ph міряв лакмусовим папірчиком він став насичено синенький тож приблизно думаю 8-9 (а взагалі далекий від того)
грунт камінці 3-5 мм слой 2,5-3 см
з живності як я вже писав гуппі і неонка слимачки "катушка" (помоєму)
Одно но я ніколи не сифонив ще грунт. Може він "заілився"??? і тому не хочуть водорості рости?
Що мені робити? Виключити СО2? Чи краще промити весь грунт? Но я читав що для водоростей заілення наоборот на користь.
Нижче додам фото акваріума зокрема водоростей.

Дуже хочу стати на "шлях істинний" і почати займатись акваріумом і набратись досвіду.
Буду дуже вдячний за відповідь
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  22032013151.jpg
Переглядів: 300
Розмір:  61,6 КБ
ID:	318959  

MrFerro поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:51.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts