Вау!!! А бажаючих дійсно є трохи! Буду тоді розмовляти чи можлива ще поставка в цьому році. Єдине питання - "свій" (знайомий) провідник на потязі маршрутом з Санк-Петербурга до Києва. Мож в кого є?
Добавлю ще одне замовлення від хорошої людини:
Цитата:
Допис від Тёма
Добрый вечер! Я Вам сегодня звонил.
Заказик:
Бетта ханоидес(Betta channoides) - 400р. - 3 пары (6шт.);
Гурами карликовый шоколадный (Mini Chocolate Gourami Parasphaerichthys lineatus) - 80р. - 10шт.
|
Ну і відразу підсумуємо. В колективному замовленні поки приймають участь наступні форум чани:
Grishman,
serg yalta,
Sl@vik,
Роксолана,
Тёма ,
chelovek_73:
- Гурами лакричный суматранский (Parosphromenus sumatranus) - 100 руб., - 29 шт.;
- Гурами карликовый шоколадный (Mini Chocolate Gourami Parasphaerichthys lineatus) - 80 руб., - 35 шт.;
- Гурами Вейланта (Valliant's Chocolate Gourami) - 315 руб., - 11 шт.;
- Гурами шоколадный (Sphaerichthys osphromenoides) - 120 руб., - 14 шт.;
- Бетта ханоидес (Betta channoides) - 400 руб., - 15 шт.;
- Гурами розовый целующийся (Helostoma temmincki Pink Kissing) - 100 руб., - 6 шт.;
- Гурами зеленый целующийся (Helostoma temmincki Green Kissing) - 100 руб. – 6 шт.;
- Гурами-пигмей золотой медовый (Gourami Honey Pygmy Gold) - 80 руб. – 5 шт.;
- Макропод черный (Macropodus concolor) - 90.00руб.,
Акції вже нема – 10 шт.
Всього маємо 131 хвіст на сумму 19.345 руб. по курсу = 4836.25 грн. Плюс вартість доставки замовлення до потяга + "зарплата" провіднику + ще якісь питання по мінімуму.
Ну ми можемо!

Роксолана, ці позиції під питанням, виясняю:
Очковий парасферихт (Parasphaerichthys ocellatus);
Мальпулютта (Malpulutta kretseri);
Бронзовий гурамі (Sphaerichthys acrostoma).
Думаю, що ми вже набрали з головою на відправку. Шукаємо народ провідника, тому, що без нього нічого не буде. В кого які пропозиції дзвоніть або пишіть, до Нового року мало часу лишилось. З нового року можуть ціни помінятись.