Я вам пропонував лікуватись тим чим лікував сам свою рибу (в моїх була і манка і гниль і напевно цілий набір болячок ) розумію ваш стан бо і в самого рукі опускались але в моїх були болячкі лише після запуску нової риби (один раз а надалі маю 35 літровій карантинний і витримую 1 місяць мінімум бо було що через 3 тижні навіть після прокапування рибкі хворіли мусив проліковувати повторно!) Можливо щось занесли з новіми рослинами на яких були равликі .Sam+правий можливо якась рибка відреагувала на препади температути і т д Я б вам радив найбільшуражену рибку відсадити в якусь хоча б 3-х літрову банку і кинути тудаз компресора якщо є можливість подачу повітря так можете зробити ім сольові ванночки (мені так пропонували акваріумісти з великим стажем) в окрему посудину на 10 15 хв пускали рибу (от кількості солі не знаю почитайте в неті бо вже пізно дзвонити щоб запитати ) а потім знов в баночко з подачею повітря обовязково потрібна добра аерація . з трьох моїх хворих гуппі вижила нажаль одна можливо що пізно звернув увагу так як це було спочатку і про болячкі мало знав. А от на інші рибкі не перейшо слава Богу тому ті що явно уражені відселіть щоб не розносили інфекцію
з великих гупях то мені усі хвости підозрілі но малька штук 150-20 я не зможу виловити а в цю акву незможу дати солі оскільки тут анцитруси штук так 100 малька по 12-20мм. я їх теж наврят виловлю ((