На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Для новачків > Для тех, кто недавно на форуме. Первые вопросы, справочники и прочее. > Скорая помощь
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Скорая помощь Сюда задавайте вопросы, если необходима срочная помощь.

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 16.07.2014, 23:37   #11
Живу я тут

Звідки Ви: Нововолинськ
Дописи: 1.083
сказав Дякую: 458
сказали Дякую 222 раз(и) в 177 повідомленні
Re: плавникова гниль ????????????? ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від vadimmm1979 Переглянути допис
Я вам пропонував лікуватись тим чим лікував сам свою рибу (в моїх була і манка і гниль і напевно цілий набір болячок ) розумію ваш стан бо і в самого рукі опускались але в моїх були болячкі лише після запуску нової риби (один раз а надалі маю 35 літровій карантинний і витримую 1 місяць мінімум бо було що через 3 тижні навіть після прокапування рибкі хворіли мусив проліковувати повторно!) Можливо щось занесли з новіми рослинами на яких були равликі .Sam+правий можливо якась рибка відреагувала на препади температути і т д Я б вам радив найбільшуражену рибку відсадити в якусь хоча б 3-х літрову банку і кинути тудаз компресора якщо є можливість подачу повітря так можете зробити ім сольові ванночки (мені так пропонували акваріумісти з великим стажем) в окрему посудину на 10 15 хв пускали рибу (от кількості солі не знаю почитайте в неті бо вже пізно дзвонити щоб запитати ) а потім знов в баночко з подачею повітря обовязково потрібна добра аерація . з трьох моїх хворих гуппі вижила нажаль одна можливо що пізно звернув увагу так як це було спочатку і про болячкі мало знав. А от на інші рибкі не перейшо слава Богу тому ті що явно уражені відселіть щоб не розносили інфекцію
з великих гупях то мені усі хвости підозрілі но малька штук 150-20 я не зможу виловити а в цю акву незможу дати солі оскільки тут анцитруси штук так 100 малька по 12-20мм. я їх теж наврят виловлю ((

Віталік Туз поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:07.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts