як думаєте, при годуванні риб 1р в 1-2дні цього достатньо, чи я їх морю голодом? проблема - кожні 7-10 днів гине по 1рибці

, ось зараз лежить на дні на боку коридорас, ледве дихає, значно худіший, інших ознак нема, колір як зазвичай, пятен нема, плавники нормальні (фото зробити не можу, невчасно сіла батарея).. відколи купила коридорасів, за 2міс майже не виросли (вони так повільно ростуть, чи щось не те?). до цього так само загинули 1коридорас, 1анциструс, 3даніо. (всі куплені в різний час, в різних людей.) тільки в даніо край плавників блідий, і як мені здається жабри занадто яскраві. по фото на форумах, запідозрила тетрахімени, по інструкції добавляла TetraMedica General Tonic, ефекту 0, нічого не змінилось.
як думаєте, це хвороба? з препаратів ще є Tetra Medica Lifeguard, сера ектопур. що ще можна додати? шкода рибок.
акваріум 50л (води коло 40л), підміна 1р в тиждень 8-9л з сифонкою відкритих участків. аерація, фільтрація цілодобово, температура кімнатна 23-26 С. на даний момент живуть 4даніо, 2коридораса, 3 мал.анциструси, креветки. дуже потрібна Ваша допомога!