Вітаю всіх хто заглянув в мою тему і кому не байдужий розвиток мойого акваріума!
В цій темі, я хочу поділитись з вами всими єтапами розвитку акваріуму під назвою "
За крок до мрії". А також почути від вас критику (як позитивну , так і негативну ).
Нижче на фото можна побачити акваріум у якому буде відбуваться створення нового підводного світу. Його розміри становлять 40см.Х30см.Х30см.
Деякі технічні дані:
Освітлення:
Скрытый текст
* 2 шт. енергозберігаючих ламп (кожна по 15 Вт.)
* 1 метр світлодіодної полоси, яка розрізана на 4 окремих ліній і розклеїна по всій кришці
Живлення світодіодної полоски відбувається від звичайного блоку живлення на 12 V із навантаженням 0.5 А.
Загальне навантаження самої полоси складає 0.36 А.
Вентиляція:
Скрытый текст
Звичайнісінький кулер від блоку живлення, який колись використовувався в комп'ютері.
Він в свою чергу підключений до зарядного пристрою від старого мобільного телефону.
Кулер потребує 12 V, блок живлення видає 6 V, в результаті вентилятор крутиться в половину повільніше, що зменшує його гучність і кількість випарованої води.
Грунт:
Скрытый текст
В якості грунту буде використано білий кварц фракціями 2-4 мм і 0,8-2 мм.
Декор:
Скрытый текст
В якості декору буде використано корінь азалії.
На цьому покищо все. З часом ця колонка буде доповнюватись.
Насправді цей акваріум був запушений ще місяць тому . З того часу в ньому відбулись дуже багато перемін, в тому числі і перезапуск.
Але я не буду переступати всі етапи створення акваріума і видам все почергово. Уже завтра я постараюсь розповісти про те, як відбувався перший запуск .
Продовження слідує...