На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Бренд зона > Торгові марки – опис, обговорення, презентації. > Collar

TM AquaLighter, aPUMP, aHEATER и др
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 23.11.2014, 22:29   #10
Клуб любителей цихлид

Звідки Ви: Покровск, Донецкая обл
Дописи: 1.063
сказав Дякую: 837
сказали Дякую 486 раз(и) в 313 повідомленні
Надіслати повідомлення для Lisenko на ICQ
Re: Светотемпературный контроллер AquaLighter Device ===www.aquaforum.ua===

подсветкака ночью это по моему мнению хорошо. CO2 нужная штука, в отличие от ветилятора который может снизить температуру в 100 л на 1 градус.
кстати насчет вентилятора не понимаю зачем вы себе делаете антирекламу, вы пишете создает шум не более 37 дб, "это ничтожно мало". Скажу вам это невероятно много! шум вентилятора 37 дб это кошмар, особенно ночью, шум зимнней резины не привышает 70 дб это так для сравнения, но шум от вентиляторов особо противный, 40 дб это ужастно шумно, 37 тоже. такое могут выдовать только рекуператоры,(я не верю что такой крошечный вентилятор может создать такой звук) вот у меня в доме установлен рекуператор, он на максимально производительности выдает 38 дб, это что то непередоваемое.... у меня нет камер под рукой чтоб записать и выложить работу на ютую. я немного погуглил нашел нечто похожее
вот это рекуператр, на максимальном режиме работы он создет плотность звука 37 дб. ваш вентилятор тоже так шумит?

Востаннє редагував Lisenko: 23.11.2014 о 22:53..
Lisenko поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:14.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts