20.09.2015, 11:23
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: м.Тернопіль
Дописи: 282
сказав Дякую: 1.734
сказали Дякую 662 раз(и) в 164 повідомленні
|
Відповідь: Конкурсу "СichlidsLego " быть? ===www.aquaforum.ua===
Є зацікавлені, до бажаючих один крок, дуже поки все розмито і не конкретно. Як на мене об'єм не може бути великим, так як конкурс Лего має на увазі пересилку декора (акваріуму?) це витрати і морока. Також підтверджую, що на конкурсах, навіть якщо в "технічному завданні" не має і згадки про NA (стиль природного акваріуму Амано) судівство відбувується по його канонам. Тому потрібно визначитись спочатку чи це буде конкурс класичних івагумі взагалі без використання рослин, чи бітопів (вже знаю що почнуться суперечки про комфортний об'єм для риб, визначення бітопів чи їх симуляції, доречності видів риби), и щось третє (наприклад лего з каміння і цихлід, без привязок до конкретного біотопу, сумісності видів, "феншую" по Амано... але тут є питання по критеріях оцінки конкурсних акварімів). Як на мене, щоб зберігся принцип конкурсу Лего, основними вимогами мають бути: однаковий об'єм, однаковий набір каміння, цихліди тільки африканского континенту (щоб уникнути появи скалярій, дискусів і тд), а в критеріях оцінки надавати перевагу художній естетиці, зальному вигляду "гарного акваріуму" в широкому розумінні тоді ,можливо, і бажаючих побільшає.
|
|
|
Ці 9 користувач(ів) сказали Дякую SergP за це повідомлення:
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 17:12.
|