На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Общая информация > Общественная деятельность > Выставки, семинары, конкурсы
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 08.05.2016, 14:29   #11
Живу я тут

Звідки Ви: Миргород
Дописи: 121
сказав Дякую: 1.054
сказали Дякую 420 раз(и) в 95 повідомленні
Re: Конкурс "СichlidsLego-2016" ===www.aquaforum.ua===

Нарешті потрапив до компьютера щоб написати невеличкий звіт про своє враження від роботи))) Спочатку коли отримав камінь скажу честно він мене не дуже вразив, але це було до того як почав робити композицію, з основною розстановкою каменю впорався досить швидко, а от щоб вибрати гарний ракурс кожного окремого камінчика то тут я їх крутив декілька днів , потім просто вирішив залишити все як є.))) Основна проблема, (як і попереджували учасники) це було те що під час фотосесії риба ніяк не хотіла вилазити зі своїх укриттів (хоча перед приходом фотографа вони тільки те й робили що ганяли друг за дружкой по всьому акваріуму))) Але якби там не було, все ж таки роботою я задоволений, камінь чудовий, часу на створення композиції повністю вистачає (може трохи не вистачає рибі щоб адаптуватись), все інше залежить від судей. Дякую організатору та спонсорам за можливість прийняти участь у такому цікавому дійстві.
P.S: Естафету передав. Карача, удачі і творчої наснаги у виконанні!!!!

-шут- поза форумом  
Ці 7 користувач(ів) сказали Дякую -шут- за це повідомлення:
ander67 (08.05.2016), L.I.N.K. (08.05.2016), myprog (08.05.2016), sergiyko (08.05.2016), Володимир Романович (08.05.2016), Вячеслав69 (08.05.2016), Карача (08.05.2016)

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:50.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts