На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Фотографії акваріумів учасників форуму.
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Фотографії акваріумів учасників форуму. Розміщуйте фотографії та описи своїх акваріумів, розповідайте про процес створення композицій тощо.

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 20.05.2016, 17:44   #29
Придивляюся

Звідки Ви: Россия
Дописи: 11
сказав Дякую: 0
сказали Дякую 0 раз(и) в 0 повідомленні
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Мой травник с дискусами 450л ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від naja1972 Переглянути допис
да нет никаких хитростей все что делал и все что знал я написал в этой теме. зачем мне что то скрывать.
То, что для вас может казаться очевидной мелочью (и вы об этом умолчите, как о малозначительном), для другим может звучать как супер знание, такое бывает. Бывает, что только прямой вопрос позволяет этому всплыть.

Цитата:
Я ВАМ НАПИСАЛ ЧТО ПРОБОВАЛ СОВМЕЩАТЬ ДОННИК И ВНЕШНИМ ПОЛОХО!! и тут где то про это написано
Вашу фразу "ДОННИК НЕ НУЖНО БЫЛО ЗАЦИКЛЕВАТЬ НА ВНЕШНИКЕ Я ЭТО ПРОБОВАЛ ПЛОХО" я понял, что вы плохо распробовали эту ситуацию и толком не разобрались в ней. Тема большая +тема про донник, я все их прочел, вроде да вы отказались от такого варианта, но вроде толком неясно почему, не затруднит ли вас повторить?

Цитата:
когда то у меня точно так же было типа перенаселение как некоторые говорят.
Сейчас не так? Вы же вроде всю тему писали, что у вас перенаселение в 2 раза.

gumi поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Мітки
дискус, скалярия

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:41.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts