Доброго часу доби всім учасникам форуму.
На даний момент маю акваріум
Tetra AquaArt 60 розміром 57х30х40 см висоти. Має кришку, в яку запхав лампу TC-L 36W 4000К,
Рослини в основному криптокорини і валіснерія, також є еріокалуон в'єтнамський, ротала і людвігія
СО2 подаю мало 30 б\хв УДО раз в 1- 2 дні.
Мені здається що світла мало, бо рослини витягуються вгору до світла, та й вже корпус для лампи розсипається тому хочу перейти на лед.
Хотілось би отримати колір світла ЛЕДів такий як в лампи, бо колір рослин під лампою (особливо зелені рослини, мають насичений колір) мені подобається.
Довжина світильника має бути 47 см, бо інакше не влізе в кришку. І має бути без вентиляторів, бо не хочу дірявити кришку.
Конденсату під кришкою немає, бо відсутня аерація і постійно відкрита одна частина кришки.
Відкритий акваріум робити не планую, бо дуже довго шукав саме такий акваріум з цією кришкою.
Профіль хочу використовувати
В-52 разом і захисним прозорим склом.
А от які використати діоди і скільки штук і якої температури я не знаю. Перечитав купу тем про леди і вже все в голові перемішалося)
Чи можете допомогти визначитись із діодами і драйверами до них?
Планую в майбутньому підключити контролер щоб створити схід-захід і змінювати потужність світла і також спектр.
Бюджет на сам світильник +- 30 доларів
За хорошу і адекватну консультацію, я готовий навіть заплатити гроші ,бо знаю що це також вартує грошей.