На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Акваріум та обладнання > Прочее оборудование (контроллеры, дозаторы, системы СО2 ....)
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Прочее оборудование (контроллеры, дозаторы, системы СО2 ....) Раздел не для самоделок. Обсуждение фирменного оборудования

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 14.11.2016, 17:43   #11
Придивляюся

Звідки Ви: Киев
Дописи: 64
сказав Дякую: 113
сказали Дякую 27 раз(и) в 23 повідомленні
Re: Відповідь: Re: Заправка СО2 в Киеве? ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Володимир Переглянути допис
Katsu, можна спробувати в лещата затиснути і "докрутити" вентиль, або одразу везти назад.
якщо намагатиметесь самі "докручувати", то візьміть пару дощок/прокладок, щоб лещатами балон не пошкрябати.

щодо об'єму балону, можливо, Ви обидва праві.
я теж так колись плутався у об'ємі свого балону. це все із-за того, що балон заправляється СО2 не повністю, а власник і "заправник" кажуть про об'єм балону маючи на увазі різні речі (об'єми): продавець каже балон 3 л, і має на увазі що балон на 3 л СО2, а Ви про його повний, чи то власний об'єм, який таки 5 л.

з.і. для 3 л балону 1,5 л СО2 замало.
нехай заправляють стільки, скільки дозволено. їм видніше.
ІМХО два рази.

Скрытый текст
Дякую за пораду, в мене нема лещат( Краще я подзвоню на Казацьку, чи в інете подивлюсь обслуговування балонів. Якось їхати в "Кріогенсервіс" вже не дуже хочется.

Але я думаю що травило і до заправки в "Кріогене..." поки балон не став влажний і проявилось де травить, бо 2кг со2 майже за 2 неділі, якось бистро)

Katsu поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:53.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts