Ви пане Володимир,для мене відкрили америку))..звичайно на біонаповнювачі утворюється плівка і звичайно губки не відфільтрують всю гаму "домішок" які наповнюють воду,але без дотошного попереднього відфільтровування це станеться набагато швидше..імхо...
зовсім не набагато. Ви раніше полізете у фільтр промивати синтепон у префільтрі, аніж доведеться промивати фільтр і кераміку від "муті".
Цитата:
Допис від ipolit
Крім того,я наголосив вище,що все залежить від конкретних цілей..у мене цілі власні і мій вар"янт мене влаштовує.
я ж вже писав:
Цитата:
- є бажання "гратись" із фільтром - забийте префільтр синтепоном.
зробіть так і нікого не слухайте. це будуть Ваші особисті "граблі" і Ваші власні "гулі".
Цитата:
Допис від ipolit
Цілком згідний з ЮВ на рахунок префільтра..поставив собі акваелівську губку і якщо робота фільтру налагоджена,то він буде працювати без втручання досить довгий період...
тоді чому так пропогуєте синтепон у префільтрі фільтру, а не губку на забірній трубці фільтру?! не бачу логіки у Ваших висловах. то Ви все знаєте і я Вам "Америку "відкриваю", а то ...
Цитата:
Допис від ipolit
Наповнення фільтра завжди повинно корилюватись з потребами даного акваріуму,тому кожний вибирає схему піід власні потреби...
я зрозумів, що у Вашого акваріуму потреба раз на тиждень лізти у фільтр промивати префільтр. чудова "схема". чудові "власні потреби". тож не відмовлятиму Вас від неї.
Востаннє редагував Володимир: 24.11.2016 о 16:08..
Причина: сховав свою писанину в оффтоп