На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Барахолка > Коллективные заказы / Оказии
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Коллективные заказы / Оказии Раздел специально для коллективных покупок чего-либо либо оказий. Создавая темы, указывайте четко что вы предлагаете и способ сбора денег и доставки товара.

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 01.02.2017, 19:56   #11
Живу я тут

Звідки Ви: Мукачево
Дописи: 440
сказав Дякую: 767
сказали Дякую 457 раз(и) в 194 повідомленні
Re: Одноразовый коллективный заказ рыбы с Польши ===www.aquaforum.ua===

Юрий1 ,я вас знаю ні,ви мене знаєте мабуть ні ,попрошу без образ.Візьміть рибу саму круту хоть за 1тис. доларів підіть в магазин з нею і візьміть купіть за неї хліба,купите не думаю.Так що саме гроші нажаль на даний момент грають основну роль в нашому житті,як би це прикро не було.З базарним дипломом, цей коментарій зовсім не зрозумів,до чого це?Проблема не втому що Ольга не відправвила рибу вчора,позавчора,після завтра,а тому що вона недає чіткої відповіді щодо відправки взагалі,добре вона вибере день коли їй підходить,але це не означає що я не буду мати ніяких справ,вона ж зімною не контактувала ,щодо відправки,навіть не натякала ,коли саме ця відправка повинна бути,можливостей повірте вона мала предостатньо,навіть зараз щоб не втратити обличчя і відправити рибу вже в плюсову температуру,вона вибирає роль*недобропорядного продавця*так що ваші аргументи ,зовсім не правельні,вона просто немала наміру десь тиждень уже,відправляти мені рибу.

Диктатор поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:58.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts