На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Барахолка > Коллективные заказы / Оказии
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Коллективные заказы / Оказии Раздел специально для коллективных покупок чего-либо либо оказий. Создавая темы, указывайте четко что вы предлагаете и способ сбора денег и доставки товара.

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 01.02.2017, 22:07   #11
Живу я тут

Звідки Ви: Мукачево
Дописи: 440
сказав Дякую: 767
сказали Дякую 457 раз(и) в 194 повідомленні
Re: Одноразовый коллективный заказ рыбы с Польши ===www.aquaforum.ua===

Браво,ось так за свої гроші вийшов подонком,брехачем,злодієм,вбивцею риб,ось тому і не хотів писати першим,мені все це не потрібно було,цього галасу,Те що батько позвонить не сумнівайтесь,навіть якщо хочете скину завтра скан його посвідчення інваліда,щоб не було що придумую,як ви,Він при своєму стані зумів створити благодійну організацію Криниця можете погуглити,він же голова цієї спілки тяжко хворих людей,якщо ви вирішили на мене натравити людей добре справа ваша,і вам за це воздасся,В чому полягає моя неадеекватність у простій правді,ви отримали гроші вчасно,я рибу не ортимав що ви тут і кому доказуєте.Неадекватна людина це та що просто просить повернути або гроші,або товар(рибу),це прям як наші політики крадуть крадуть ,а садять бідолаг безправних,еххх Ольго спасибі за рибку,хто хоче той порозуміє цю ситуацію правельно.

Диктатор поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" Диктатор за цей допис:
Альфа (02.02.2017)

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:21.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts