На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Морская аквариумистика > Морские аквариумы участников форума
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Морские аквариумы участников форума Расскажите о своем аквариуме: животных, оборудовании, декорациях. Поделитесь интересными идеями. Можно размещать фотографии прямо в теме

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 17.07.2017, 22:55   #16
Живу я тут

Звідки Ви: Ужгород
Дописи: 463
сказав Дякую: 1.553
сказали Дякую 411 раз(и) в 221 повідомленні
Re: Маленькое море с манграми ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від sergeysailor Переглянути допис
В этих 2 единицах ТДС может содержаться достаточное количество силикатов для роста водорослей. Смола стоит недорого, дешевле тех проблем, что могут быть из за её отсутствия. Я пишу так, как я считаю нужным, вы лейте 10-12, третий может вообще с под крана лить и будет говорить что если в его аквариуме с его водой это прошло, то это аксиома. А автору решать. А доочищать воду до нуля вообще то практика 99% риферов по всему миру.

Я знав що мій пост викличе у вас бурний резонанс.
Я зазвичай не люблю залишати комментарії так як і так, дуже багато знаючих людей і без мене порекомендують, але зараз почитавши ваш пост не витримав і всеж дам собі волю

Добре. Ви згадали силікати, а ви в курсі що вони навіть мають бути в морському акваріумі і навіть більше скажу необхідні, і даже в природі в океанічній воді вони є. Їх споживають майже всі губки і бріхоногі. Наприклад коли купував у такого продавця як Ігорь К червону губку і вона пропала тоді я не розумів чому, перечитавши багато інформації зрозумів що їм не хватало силікатів для нормального існування, навіть є такий препарат щоб добавляти силікати в морський акваріум http://www.aquamania.cl/anticloros/8...086014439.html доречі яким я користуюсь щоб вирощувати ті самі червоні і помаранчові губки і о ЧУДО!!!! ніяких діатомових водорослів нема і не буде, так як я не допускаю високих концентрацій SiO2 (силікатів) щоб були вспишки діатомів, і губочки прекрасно ростуть.

Навіть більше скажу якщо в ТДС в 002 буде входити ці самі силікати як ви кажете то ця концентрація буде настільки мізерна, що ніякий супер-сучасній тест на силікати їх не побачить.

Ну і контрольний в голову: 002 по ТДС щоб ви розуміли це настільки мала концентрація що візміть будь який елемент із таблиці Менделеєва і він не дасть вспишку ніяких водорослів.

А про 99% процентів риферів це ви точно підмітили, вот тільки я не заперечую, а говорю те в чому впевненний на 100% що 002 по ТДС нічого не дасть, тим більше вспишки водорослів.

Справжню причину я вже описав, а ви і далі рекомендуйте людині витрачати опусто гроші, а результату не буде, в чому я не сумніваюсь, тоді що скажете тут? Як будем викручуватись? "Смола нынче пошла не та, бывает и браковая" чи як?

Востаннє редагував V-V-F: 17.07.2017 о 23:11..
V-V-F поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую V-V-F за це повідомлення:
eugene1 (18.07.2017), nickanya (17.07.2017), vanyted (19.07.2017)

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:34.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts