На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Прісноводні тварини > Рыбы > Африканские цихлиды
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 21.04.2018, 08:58   #1
Живу я тут
1-е місце в конкурсі  

Звідки Ви: Івано-Франківськ
Дописи: 401
сказав Дякую: 590
сказали Дякую 1.507 раз(и) в 355 повідомленні
географія озера Танганьїки ===www.aquaforum.ua===

Статей про озеро Танганьїку в інтернеті є дуже багато. Кожен поважаючий себе власник сайту по цихлідах Танги пише/копіює таку статтю, для, так сказати, респектабельності сайту. Є дуже цікаві та інформативні статті, написані справжніми ентузіастами та інтелектуалами. Як приклад хочу подати посилання на роботу людини перед якою знімаю капелюха і з великою цікавістю перечитую створене ним:
http://www.cichlids.ru/mcforum/index...топов-заметки/

І я зараз ні разу не хочу ні дублювати написане кимось, ні тим більше мірятись з кимось інтелектом.
В мене задумка дещо інша: особисто мені видається цікавим «пройтись» по всій береговій лінії Озера. Відмічаючи назви місць вилову риб які є предметом нашого хобі, локалітети найвідоміших з них (про всіх зібрати інфу все одно нереально), з допомогою відео з ю-тубу та інтерактивних карт проаналізувати характер берегової лінії, вирішити питання яке частенько виникає в середовищі танганьїкофілів і прихильників біотопних акваріумів: чи можуть насправді гілки дерев і коряги бути присутніми в біотопних аквах, імітуючих оз. Танганьїку, і якщо можуть, то в яких саме місцевостях, а також відмічати дещо цікаве по історії чи особливостях місцевості, яка буде зустрічатись «на шляху» такої собі віртуальної подорожі.
Вкластися планую.. ну скажем в декілька статей, намірено спрощуючи інформацію і обрізаючи надлишкову деталізацію, щоб не переобтяжувати матеріал лишнім, чимось що не має особливого значення.. Зрештою, запрошую всіх доповнювати тему всім тим що буде здаватись Вам цікавим. Усвідомлюю що самотужки мені вдасться справитись з завданням тільки з дуже посередньою якістю. Надто вже воно трудоємке. Тому розцінюйте те що напишу нижче як зарисовку, яка ні разу не претендує на повноту викладення матеріалу.

p.s. на базі цього форуму вже декілька років відбуваються конкурси біотопних акваріумів Великих Африканських озер. Сподіваюсь що дана тема зможе стати в пригоді чи наштовхне на власні пошуки тих, хто буде приймати в цих конкурсах участь.

p.p.s. ось дві карти Озера, здається досить інформативні щодо географічних назв, зможуть служити путівником
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  carte_du_lac_tanganyika.jpg
Переглядів: 559
Розмір:  678,5 КБ
ID:	629005Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Lake-Tanganyika-Map.jpg
Переглядів: 585
Розмір:  41,3 КБ
ID:	629006

...це такий був собі анонс))))

Cognitio rerum поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 10 користувач(ів) сказали Дякую Cognitio rerum за це повідомлення:
ander67 (22.04.2018), barvinok62 (23.04.2018), myprog (21.04.2018), Said-999 (27.04.2018), ZiFed (22.04.2018), Володимир Романович (21.04.2018), Вячеслав69 (03.05.2018), Игорь Колосан (21.04.2018), Карача (13.05.2018), Ланжерон (22.04.2018)

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:45.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts