На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Для новачків > Для тех, кто недавно на форуме. Первые вопросы, справочники и прочее. > Скорая помощь
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Скорая помощь Сюда задавайте вопросы, если необходима срочная помощь.

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 12.03.2019, 15:24   #10
Живу я тут

Звідки Ви: Київ
Дописи: 600
сказав Дякую: 450
сказали Дякую 890 раз(и) в 326 повідомленні
Re: Живой грунт ===www.aquaforum.ua===

Та не ругаю я, а дійсно хочу в міру своїх скромних знань допомогти. Та і тут чимало людей знайдеться які точно можуть допомогти. Я звісно не профі, хоч і акваріуми з рослинами тримаю досить давно, але за останній час став щось трохи розуміти в цьому.
Ну ясно, якщо продавці нав'язали і рішення було спонтанне, то не дивно, що виникли проблеми. Я взагалі куренівку недолюблюю.
Ітого, для прозорої води треба гарний фільтр, грунт все ж пилить (на початку так точно), не обов'язково зовнішній, але непогано було б, якби у фільтрі був сінтепон, фільтруюча вата, на крайняк дуже дрібнопориста губка.
Всю поверхню грунту треба засадити рослинами(грунтопокровні на Живому Грунті ростуть дуже круто, я буквально за 2 тижні газон з Монте Карло виростив).
Не направляти потік води з фільтра на грунт.
Поки не заросте поверхня грунту рослинами не бажано запускати риб які люблять рити землю(їх взагалі не бажано в такий акваріум запускати, але різних коридорасів можна)
В крайньому випадку муть можна прибрати коагулянтом (писали про коагулянт и на форумі не раз, пошукайте в темах форумчанина Ю. В), якщо звісно муть не бактеріальна.
Як ще якась думка в голову прийде напишу. Хто зі мною не згоден - виправте і підкажіть.
Щодо СО2, зараз знайду і дам посилання. Правда не в Києві, а в Житомирі

true_red поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 17:11.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts