На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Для новачків > Для тех, кто недавно на форуме. Первые вопросы, справочники и прочее. > Скорая помощь
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Скорая помощь Сюда задавайте вопросы, если необходима срочная помощь.

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 12.07.2020, 16:45   #1
Живу я тут

Звідки Ви: Киев
Дописи: 113
сказав Дякую: 35
сказали Дякую 17 раз(и) в 17 повідомленні
Не можу позбутися нитчатки ===www.aquaforum.ua===

Доброго дня,

Більше міяця воюю з нитчаткою, коли більше, коли менше, але вона є.
1. Литраж аквариума: 54 л
2. Габаритные размеры аквариум (ДШВ) 60х30х30
3. Дата запуска аквариума и подробное (в деталях) описание процесса запуска 01.02.20 Засипав грунт, вніс таблетки УДО Єрмолаєва, висадив рослини. Вносив біостартер. Через 3 тижні підселив риб
4. Параметры воды в аквариуме
NO3 (нитраты), NO2 (нитриты), NH3/NH4 (аммиак/аммоний), PO4 (фосфаты) тести відсутні
рН (кислотность) 8
КН (карбонатная жесткость) 10
GH (общая жесткость) 13 dH
По параметрах я трохи розгублений. Місяць тому юули ті ж самі, хоча перестав вносити СО2 і добрива, тіьки жорсткість трішки знизилась. Використовую тести Ptero i NO3 Rikka
5. Рыбы в аквариуме (виды, количество, размер) 6 блакитних неонів, 2-3 см. Хотів би ще трішки галактик, креветок і трішки равликів
6. Растения в аквариуме: ротала індійська, Роголистник темно-зелений, Гігрофіла, Хоттонія палюстріс, Дідіпліс діандра, Лілеопсис Маклованія, Перистолистник Гуайана, лілеопсис бразильский, стаурогин коричневий, Сагиттарія, Блікса японіка,
7. Подаете ли Вы удобрения для растений и какие. В каком количестве. Близько місяця жодних добрив
8. Подаете ли Вы углекислый газ (СО2). Ні
9. Грунт в аквариуме (материал, слой, фракция). Окатаний кварц 2-4 мм, висота 5-7 см
10. Есть ли декорации в аквариуме (коряги, камни, украшения и тп). Невеличка коряга з черешні
11. Фильтрация (конкретно какие модели фильтров и сколько). Aquael ASAP 300 1 шт.
12. Температура в аквариуме. Станом на сьогодні 25 градусів
13. Аэрация (наличие, время работы). Ні
14. Подмена воды в аквариуме (частота, объем). Раз в тиждень 15 літрів
15. Сифонка грунта (как часто, на какую глубину). Роблю десь раз в місяць, однак не певен чи правильно, так как затягує в відро дуже багато грунту і доводитьсяя потім пересипатись з ним
14. Попадает ли прямой свет из окна в аквариум. можливо трішки на заході сонця, хоча стараюсь закривати вікна шторами
15. Освещение в аквариуме (тип, количество, мощность ламп, наличие отражателей). Osram Lumilux T5 HO 24 W/830 і 1 шт. Osram Lumilux T5 HO 24 W/865
16. Кормление (чем конкретно кормите, какая периодичность кормления, количество корма). Пластівці Tetramin bioactive. Через день. Кидаю щіпотку, хвилин за 5 з`їдають, Єдине без кормушки, то трішки розносить
17. Подробное описание проблемы/вопроса и т.д.
Власне в опсиі все зрозуміло. Росте нитчатка, раз в тиждень доводиться збирати. Однак всю так і не вдається, та й як на мене це не має сенсу, адже треба усунути причину. Однак не виходить. Прошу допомоги

Буду вдячний за допомогу

svion поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:51.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts