Гарний акваріумний набір:
- Акваріум, 37,5 літрів – цілий без будь-яких пошкоджень, розміри 50*30*25 (висота), чорний фон прибирається без проблем = 450,00
- Світильник акваріумний Ptero Ray 2550/45-50 із контролером (не WiFi)– потужне світло під яким росте що завгодно, можна без проблем ставити і на акваріум висотою 40 см, використовувався на 70% потужності з 2019 по лютий 2022 року, після цього не використовувався тож ресурсу ще достатньо, документи і інструкція по налаштуванню контролера додам = 1500,00
- Декорація акваріумна – камінь і деревина, готував в 2022 році на конкурс, але так і не використовував. Спочатку буде трохи фарбувати воду, тож десь місяць потрібно буде гарно попідмінювати воду, я думаю буде гарно дивитись і в більших акваріумах до розміру 60*40*30 (висота) = 1000,00
- Подовжувач на 5 розеток в тумбі, довжина шнура десь 3 метри = 150,00
Бонуси:
- Тумба – міцна саморобна, багато поличок, розміри 50*30*58 (висота)
- Килимок (між акваріумом і тумбою) – дуже якісний
- Грунт – виглядає гарно але піднімає жорсткість води, можна використовувати в невеликих кількостях декоративно на передньому плані або для викладення доріжки, для заповнення всього об’єму я б не використовував
- Залишки ремініралізатора осмосної води від Єрмолаєва (приблизно половина упаковки, враховуючи маленький об’єм ще на довго вистачить)
- Шкарлупа кокоса (брав щоб оброщувати мохом, зараз лежать без діла місце займають)
- корм (декілка видів)
- сачок
- креветки (Neocaridina Blue Dream, відбраковка наловлю штук 15-20)
- рослини (з цієї теми
https://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=266623, залишки від пересадки рослин із меншого в більший акваріум)
Перевага тим, хто забере все разом.
В одні руки із самовивозом в Києві буде = 3 000,00
Будь ласка пишіть в особисті повідомлення телефони. Я сам вийду на зв'язок із Вами.