Всім Добрго дня!
З самого дитинства мав мрію про акваріум і рибок. Раніше то було лише просте дитяче бажання типа "ХОЧУ КИЦЮ" і все. Про які-небіть наслідки не думав. Зараз мені вже трошки більше ніж 8 років, тому замислююся про всі аспекти такої забави. Адже за те життя, що буде в банці я ніби перед Богом відповідаю....
Отже, що є?
- є бажання мати акваріум літрів на 70-120
- просто прямокутний якось скучно, тому схиляюся бульше до напівовала або кутового овала
- хочу мати там золотих карасиків і линків
- хочу мати там якихось равликів і зелень
Тепер чому ж я взагалі записався у Ваші лави. Я абсолютний нуль у цих справах. Як робити тараньку або смажити рибу я в курсі, а от як за нею догладати - не знаю. Багато цікавого я вже почерпнув з цього сайту. Але цікавить все ж думка людей які проіесійно або ж просто любителі.
Хочу все зробити дуже красиво. Саме зараз грошей на таке задоволення нема, тому є час приміряти і подивитися що і як.
Прошу Ваших порад про:
- Де краще купувати акваріум (я так розумію з кришкою разом) - АкваТика я так замітив добрий варіант (попутне питання - чом кришка така дорога?) - Чим гірша "Природа"?
- Де взяти саме таких рибок (линків і золотих карасиків) - на базарі не рекомендують брати
- Яку флору їм потрібно, де її брати і яких равликів?
- Які фільтри найкращі і які хороші (питання у фінансах все ж актуальне)
Надіюся за місяць-два все ж стану активним учасником Ваших бесід
Всім дуже дякую за терпіння і поради
з повагою, Роман