На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Прісноводні тварини > Рыбы > Дискусы и скалярии
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 27.02.2010, 11:41   #11
Живу я тут

Звідки Ви: Днепр
Дописи: 782
сказав Дякую: 2.374
сказали Дякую 1.259 раз(и) в 454 повідомленні
Re: Скалярия Manakapuru ===www.aquaforum.ua===

У меня примерно такое же желание, ну тоесть малька я как бы не против получить, но это не сама цель. А вот размер, да еще при природных, не деформированных пропорциях...
У меня жывут 5шт в 250л. Соседи у них десяток черных неонов(на черных вообще не охотились), примерно столько же голубых.
два кросохейлуса, два геринохейлуса, барианцструс, три молоденьких бала, четыре молоденьких макроканты, четыре стуриозомы, два мастацембелуса(выбирают из грунта трубочник 100%)
Мне говорили что с мытылем осторожней надо, делать перерывы хоть денек другой, что бы не забить кишечник остатками хитина. И еще после кормления мотылем резко подскакивает содержание нитратов в воде.(подмена)
У меня работают два фильтра внутренний (помпа-мочалка) и внешний JBL900.
Наткнулся в интернете на корм "TETRA - монстр" вроде как со стимуляцией роста и соблазн есть подкормить, и рыбу изуродовать не хочется.Хотя он как то должен быть сбалансирован.

Востаннє редагував H_Paul: 27.02.2010 о 11:50..
H_Paul поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:20.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts