|
13.02.2011, 20:07
|
|
Модератор клуба "Танганьика в Украине"
Звідки Ви: Львів
Дописи: 971
сказав Дякую: 14.354
сказали Дякую 2.732 раз(и) в 654 повідомленні
|
Відповідь: Cyprichromis leptosoma speckleback Moba ===www.aquaforum.ua===
Шановні колегі,прошу Вас допомогти визначити хто це з ціпріхромісів.Історія така отримав їх на Різдв"яні свята від нашого колегі Chip  ,в дорослому віці.Він в свою чергу ,як сказав мені отримав від вас Dionis більше року тому.  .Тому я й наважився зробити це в вашій темі.  Прислані вони були ,як дві самиці,але за цей час ,що вони в мене один забарвився і ,як би намагається "загравати" перед другою рибою.  На двох останніх фото вони разом для порівняння.Ось світлини:
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую navy за це повідомлення:
|
|
13.02.2011, 20:31
|
|
Член Всеукраїнської Асоціації акваріумістів
Звідки Ви: Киев, Сырец
Дописи: 1.821
сказав Дякую: 2.068
сказали Дякую 2.864 раз(и) в 800 повідомленні
|
Re: Відповідь: Cyprichromis leptosoma speckleback Moba ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від navy
Шановні колегі,прошу Вас допомогти визначити хто це з ціпріхромісів.Історія така отримав їх на Різдв"яні свята від нашого колегі Chip  ,в дорослому віці.Він в свою чергу ,як сказав мені отримав від вас Dionis більше року тому.  .Тому я й наважився зробити це в вашій темі.  Прислані вони були ,як дві самиці,але за цей час ,що вони в мене один забарвився і ,як би намагається "загравати" перед другою рибою.  На двох останніх фото вони разом для порівняння.Ось світлини:
|
Cyprichromis leptosoma Moliro
Фото Dionis
|
|
|
cказали "Дякую" Крест за цей допис:
|
|
13.02.2011, 21:26
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Одесса
Дописи: 409
сказав Дякую: 161
сказали Дякую 843 раз(и) в 208 повідомленні
|
Re: Відповідь: Cyprichromis leptosoma speckleback Moba ===www.aquaforum.ua===
navy, да нет, похоже на Кигому http://www.aquaforum.ua/album.php?al...ictureid=40431
только с желтым хвостом
|
|
|
cказали "Дякую" Dionis за цей допис:
|
|
13.02.2011, 22:10
|
|
|
Відповідь: Re: Відповідь: Cyprichromis leptosoma speckleback Moba ===www.aquaforum.ua===
Dionis, Дякую,будем сподіватись,що це так. Головне ,щоб був нерест. І ще таке питання не вже ципри,можуть,як малавійці приховувати свою стать до певних найблищих сприятливих умов в утриманні?
|
|
|
14.02.2011, 19:51
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Одесса
Дописи: 409
сказав Дякую: 161
сказали Дякую 843 раз(и) в 208 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Cyprichromis leptosoma speckleback Moba ===www.aquaforum.ua===
navy, какой размер рыбы? выглядит как подросток. Самцы начинают окрашиваться приблизительно с 4-4,5см и к 6см уже все самцы имеют окраску, может быть еще не полную, но уже достаточно что бы можно было определить где самец а где самка. Может он потерял окраску из-за стресса. Обычно в момент отлова молодые самцы бледнеют и не всегда можно сразу отличить от самки. У бентохромисов и циатофаринксов я сталкивался с тем что субдоминантные самцы очень поздно окрашиваются, например второй самец бента окрасился при 20см, тогда как доминантный выделялся уже где-то при 8-9см. Но у ципров такого не наблюдал, окрашиваюся все самцы по очереди в течении приблизительно месяца.
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Dionis за це повідомлення:
|
|
14.02.2011, 21:11
|
|
|
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Cyprichromis leptosoma speckleback Moba ===www.aquaforum.ua===
Dionis,Дякую за роз"яснення.Розмір риб самця 8см самиці 7см(це від писочка до кінця хвоста).Так коли вони мешкали у Chip то тільки вдвох ,тому він ізапропонував мені їх забрати. Може мої умови спонукали його забарвитись  не знаю. А особливо почав проявлятись його кольор після того ,як я додав молодих (7шт.від4до 5см) Cyprichromis leptosoma 'jumbo Chaitika'. Але моє попередне утримання ципрів ,свідчить що самці більш наполегливі в домаганні самиць,а цей якійсь дуже не ришучій.  Я просто дійсно хочу знати ,що це за морфа,тому й просив вашої допомоги. 
|
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Параметри теми |
|
Параметри перегляду |
Комбінований вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:38.
|