На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Террариумистика > Террариум и оборудование > Изготовление

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 20.06.2011, 11:30   #4
Придивляюся

Звідки Ви: г Луцк
Дописи: 19
сказав Дякую: 1
сказали Дякую 7 раз(и) в 6 повідомленні
Надіслати повідомлення для dexter на ICQ Надіслати повідомлення для dexter на Skype
Відповідь: ПРОЕКТ перестройки аквариума 225л в палюдариум 425л ===www.aquaforum.ua===

to keepo & RNKot

1. я думаю так:

половину банки скло вже незємне..залишається частина 100*40см. В плані естетики приємніше дивитись просто через скло..абож взагалі його зняти відставити вниз просто(це виходячи з конструкції нижче). Якщо робити з 2х частин..це додатковий переріз+вони будуть не на одному рівні якщо на рейках.

2. на рахунок водопаду струмка:

я сплю поряд..і напевно це буде мене тільки мучити і дразнити..шум вночі. Тому: на водопад використаю голову на 700л\г..вистачить думаю. А фільтр піде як завжди(правда треба буде поток розбити ато цунамі буде)

якщо струмок наприклад буде зарощений мохом і т.д....(він вимикатиметься з 24 до 6 ранку) то баланс води буде підтримувати туманна головка.
http://www.arowana-im.com.ua/product...ba99f28ea3431l
ось таку знайшов. До речі вона гріє воду....думаю десь її в якомусь стакані заховаю ......(голова на 700 - далі просто помпа, качає воду вверх на водопад...і зразу наповнює стакан з тум. головкою)

3. Полив:
вирішив позаду банки(а не в верхньому склі) поставити куллер 120-140мм....він буде витягувати повітря а з ним і вологу....цікаво поміряти скільки буде води уходити там в добу. А полив це буде просто як дощ) поки не зроблю дійсно установку щоб в туман розбивала і було 2 форсунки а не 1(осмос 2 непотяне..сьогодні перевірю точно)

За ссилку дякую) почитаю))

4. конструкція кріплення :

Чого мучитись..все геніальне має бути просто))

і так: жовтим - скло банки 10мм. На нього рейку цепляєм. В неї ставим переднє приставне скло 5мм. Далі на верхньому склі клеїться полоска недовга. На приставне скло клеїм такий крюк. теж..думаю см 15 вистачить, я ж на ньому висіти не збираюсь
Скло просто ставиться в рейку і в одночас впритик чепляється за верх. Має бути зазор в 3мм.....кулер створить тягу. все

На скло по бокам приклеїти 2 гарненькі ручки щоб удобно було знімати ставити.

давайте критику)

Чи всеж можливо варто робити у верньому склі полосу сітки щоб збільшити вихід вологи?(враховуючи полив).

П.С to keepo

да, скейпа поки не вийшло...хочеться багато всього спробувати)) по суті вернути назав можна легко і через рік)))))))
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Чертеж-Model.jpg
Переглядів: 1331
Розмір:  38,1 КБ
ID:	150634  

Востаннє редагував dexter: 20.06.2011 о 11:48..
dexter поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Мітки
акватеррариум, палюдариум

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:56.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts