|
29.10.2012, 00:52
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Хмельницький
Дописи: 304
сказав Дякую: 281
сказали Дякую 460 раз(и) в 145 повідомленні
|
Відповідь: "Праотець" - Diversa nanoLED від AQA.com.ua ===www.aquaforum.ua===
Попередні висновки

Якщо не придиратися, а поглянути суто на функціональність акваріумного комплекту Diversa nano LED, то перед нами чудовий набір для людей, які тільки відкривають для себе акваріумістику. Якщо ви ще не надто добре розбираєтесь в усіх тонкощах підбору обладнання для акваріуму, якщо боїтесь помилитись і даремно викинути гроші, тоді Diversa Nano LED – для Вас. Комплект має все необхідне для акваріуму із невибагливими рослинами, як то мхи, папоротники, анібіаси і тд. Ідеальними жителями для нього стануть креветки та невеличка ( 5-7 шт.) зграйка маленьких рибок. За більш ніж компромісну ціну Ви отримаєте акваріум, який стане прикрасою у будь-якому домі.
Востаннє редагував Reporter: 05.11.2012 о 06:46..
|
|
|
|
Ці 7 користувач(ів) сказали Дякую Reporter за це повідомлення:
|
|
06.11.2012, 10:31
|
|
|
Живу я тут
|
У композиції будуть використані тіне витривалі, невибагливі рослини, які можуть рости при несильному світлі. А саме:
Анубіас. Завжди чудовий варіант для акваріумів, де є корчі та каміння.
Гідрокотила. Витривала і дуже красива рослинка, яка розповзається у всі сторони і у нас буде рости на передньому та середніх планах.
Сагітарія. Невеличкий акцент на задній план.
Мох арчер. Відомий своїми швидкими темпами росту. Звісно, у акваріумі із слабким світлом краще б було завести яванський мох... але є те, що є. Будемо сподіватися, що арчер не підведе. Задача для моху проста - закрити верхню частину корчу.
Ротала індіка. Ця пані іншого сорту. Класична довгостебелька, мешканка розігнаних травників, дещо випадає із загального гурту, але для неї у нас особливі роль і місце
Що стосується самої композиції, то у нас тут все складно  Маючи який-не-який досвід у фотографії я знаю, що найкращим вирішенням для композиції у квадраті є розміщення головного композиційного елементу прямо у центрі. Також дуже добре у квадраті виглядає розташування елементів, при якому підкреслюються діагональні лінії квадрату. Перше, потрібно зізнатися, надто прямолінійно і просто, а тому нецікаво для реалізації. А от друге... достатньо складне, щоб змусити мозок покритись товстим шаром накипу. Втім не будемо драматизувати і для більшої вірності спробуємо змусити квадрат стати колом!
 Ідея проста: змусити погляд рухатись картинкою по колу: від каменю справа на передньому плані до сагітарії, потім до коряги, далі до каменю зліва і знову до каменя справа. Якщо все сказане вдасться, то має вийти картинка, яку можна буде довго і цікаво розглядати. Втім, пам'ятаючи, що практично реалізувати ескіз виходить, у кращому випадку, на 50% то має вийти картинка, яку, принаймні, не страшно показати 
|
|
|
|
Ці 8 користувач(ів) сказали Дякую Reporter за це повідомлення:
|
|
06.11.2012, 10:39
|
|
|
Живу я тут
|
До запуску, нарешті, все готово. Поїхали!
Ми будемо запускати акваріум із використанням поживної підложки. Сьогодні у продажі представлено масу продуктів, які прямо для цього призначені, або можна, як я, скористатись для цієї мети біогумусом із квіткового магазину.
Враховуючи невелику кількість світла, яка буде поступати у акваріум, використання "жирного" грунту дозволить нам не турбуватися про внесення макро добрив протягом кількох місяців. Одночасно це таїть в собі небезпеку водорослевого спалаху (через надлишок органіки і повільний ріст рослин), але цьому ми спробуємо зарадити частішими (2 рази в тиждень) підмінами. Благо для такого об'єму це зовсім не напружно. Втім, мій досвід утримання "повільних" акварумів свідчить, що такі банки потребують мінімум турботи і досить довго можуть обходитися взагалі без неї.
 Не плутайте біогуміс із різними квітковими сумішами. Навіть якщо на упаковці вказано "містить біогуміс" - для акваріуму це не підходить! А підходить лише чистий біогуміс, який є продуктом життєдіяльності червоних каліфорнійських хробаків. Біогумісу потрібно класти 1,5 - 2 сантиметри. Не більше. Біогумус, навіть у невеликій кількості, - надзвичайно поживна субстанція.
 Саджати рослини у акваріумі набагато зручніше за допомогою пінцету. Звісно, найкращим вибором для цього буде спеціальний довгий пінцет для посадки рослин, втім, цілком підійде і звичайний пінцет довжиною 15-20 сантиметрів, який можна придбати за копійки у місцях, де продають різний хатній реманент, інструменти для шиття і т.д. Декорації, як то каміння та коряги також можна придбати у магазині чи просто знайти на природі. У представленому акваріумі коряга - із магазину, а каміння назбиране просто колу дому.
Так, Вам не здалося, я дійсно задумав зробити і помістити у акваріум
Вабікусу  . За задумом, вона, коли розростеться, має перетворити корягу на корінь живого дерева-куща, яке росте над водою. Ніколи такого не робив так що все це - експеримент!  Коли що, у мене ще є запасний варіант у вигляді папоротника) Складові моєї вабікуси: звичайна глина, біогуміс, керамзит, сухий мох сфагнум, ротала індіка.
 Останній шар сфагнуму я додав на випадок, якщо все ж, з часом, розживусь на яванський мох. У такому випадку мох буде просто намотаний зверху і перетворить вабі у зелену кульку. А поки вигрібаю із акви хмари шматків сфагнуму і заодно тестую фільтр 
 Ви мабуть помітили, що картинка після запуску дещо відрізняється від тієї яка мала бути згідно ескізу. А все через те, що у моїх запасах не знайшлося каменя гідного центральної точки. Поки пошуки "філософського" каменю продовжуються, на його місці буде "дублер" 
Востаннє редагував Reporter: 06.11.2012 о 12:33..
|
|
|
|
Ці 11 користувач(ів) сказали Дякую Reporter за це повідомлення:
|
BiH@r (07.11.2012), CARL ZEISS (14.11.2012), Gorbik (06.11.2012), Kusaka (13.11.2012), Miss Сырость (08.11.2012), барабака (12.11.2012), Кот мартовский (08.11.2012), Маркес (12.11.2012), Пык(AnCiStRuS) (06.11.2012), Фартовый (07.11.2012), Щучка (06.11.2012) |
 |
|
Мітки
|
aqacomua, diversa nanoled, аква, аквакомуа, аквамагазин, аквариум diversa, аквариум Диверса, аквариум киев, аквариумный комплект, аквариумный магазин, Ахматова 48, диверса, диверса нанолед, дизайн аквариума, зоомагазин Киев, интернет магазин, интернет-магазин аква, интернет-магазин киев, конкурс, купить аквариум, купить аквариум киев, нанолед, фйфюсщьюгф  |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
| Параметри теми |
|
|
| Параметри перегляду |
Комбінований вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:25.
|