Re: Жизнь во всех ее проявлениях ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від barvinok62
Так без купальника наоборот скорее опасн
Олег,эту девушку уже ничем не напугаешь.И я лично против предложения Свана принять ее внаш Клуб.Во первых на Танганьике где мы ей лед найдем,а во-вторых мы ри скуем навлечь на себя гнев женской половины Клуба.Хотя ,надо подумать...
Ці 4 користувач(ів) сказали Дякую Frontozavr за це повідомлення:
Re: Жизнь во всех ее проявлениях ===www.aquaforum.ua===
Вся наша жизнь проходит в борьбе с теснотою сердца людей. И, скажу правду, нередко я стою на грани отчаяния. Люди, и хорошие, и добрые, и умные, и развитые, не способны уживаться между собою, и ткань жизни разрывается на каждом шагу. Сшивать её, эту живую ткань, возможно только сильнейшим напряжением своей любви, которая отдаёт себя другим.
Архимадрит Софроний Сахаров.
МОЛИТВА ПРО МИР В УКРАЇНІ
Боже Святий, Отче Вседержителю, Сине Єдинородний і Душе Святий, що все у Твоїй владі тримаєш і про все піклуєшся Премудрим Твоїм Промислом, молимося Тобі за Богом бережену Державу нашу Україну, боголюбивий народ, владу і військо її, даруй їм, Господи, глибокий і невід’ємний мир, поклади їм на серце добре про Церкву Твою та про всіх людей Твоїх, щоб і ми в тиші і чистоті проводили життя наше у всякому благочесті і чеснотах.
Позбав, Господи, Державу нашу від голоду, мору, землетрусу, потопу, вогню, меча, нашестя іноплеменних і розбрату. Родини в мирі і любові збережи, дітей виховай, молодь навчи, старість підтримай, подорожуючим сподорожуй, вбогих захисти, недужних зціли, тих, що за ґратами, згадай, розпорошених збери, спокушених наверни і з’єднай зі Святою Твоєю соборною і апостольською Церквою. Бо Твоє є Царство і сила і слава Отця і Сина і Святого Духа нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.
На фото тримаю справжню козацьку зброю свого прапрадіда.Бабуся віддала їх у краєзнавський музей Полтави-а я взяв у них ,щоб сфотографуватися.Вага в них ,скажу вам ...
Ці 10 користувач(ів) сказали Дякую Frontozavr за це повідомлення: