|
14.01.2013, 00:23
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: ХАРЬКОВ
Дописи: 2.390
сказав Дякую: 1.381
сказали Дякую 1.463 раз(и) в 711 повідомленні
|
Re: Все "стандартно".Перший травник.Прошу допомоги.. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від MVI
Калій маю "самомес" 50 грам К2SО4 розвів в 0.5 л осмоса.Якщо добавити його,то скільки?завтра буду підмінювати воду ще, 50%.
Тільки що прийшов додому і зробив деякі тести.Тести сьогодні взяв всі нові "птеро".Так ось ПШ - 6.5,ЖШ-13,Кш-9.Вода в акві стала не те що прозора,а кришталева.Правда зовнішній фільтр я вчора переробив кардинально.Також переробив помпу,зменшив випускний отвір ,а то робила в акві ураган.Тепер рослини ледь хитаються і судячи з бульбашок ЦО2,розповсюджуються рівномірно.
.........
|
Птеро зачем взяли - это самые глючные тесты которые только пробовал. Намучаетесь с ними - не стоит эта экономия (60 грн разница с Sera) головной боли потом, и мучений что будет с аквасом.
|
14.01.2013, 00:37
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Червоноград,Львівська обл.0934708566
Дописи: 505
сказав Дякую: 262
сказали Дякую 196 раз(и) в 141 повідомленні
|
Re: Все "стандартно".Перший травник.Прошу допомоги.. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Senturio
Птеро зачем взяли - это самые глючные тесты которые только пробовал. Намучаетесь с ними - не стоит эта экономия (60 грн разница с Sera) головной боли потом, и мучений что будет с аквасом.
|
Птеро з нової серії.Порівнював вже всі 8 з Сера,акватест (їх в мене 50 на 50) результати практично ідентичні.Навіть сьогодні нітрати переміряв і птеровскими і сера,результати практично такіж,єдино що птеро з 0 починається (ними якраз я і наміряв в осмосі 2мг) а серо з 10мг починаються.
А купив я їх,бо мої вже деякі на підході,а по друге комплект з 9 тестів мені на аукціоні обійшовся в 205 грн з пересилкою.А в нас я брав Кш,ЖШ,Пш - 50-60грн шт.Буду деколи порівнювати з своїми залишками сера і акватест.
|
|
|
|
cказали "Дякую" MVI за цей допис:
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
| Параметри теми |
|
|
| Параметри перегляду |
Комбінований вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:20.
|