Цитата:
Допис від NIK91
рунт сифоню,у рослин коріння гарне перевіряв бо недавно пересажував
|
З вашими 10 рибами на 100л,думаю сифонити не треба.
Цитата:
Допис від Tiratore.d
Мдя, я i не читав в радянських книжках про мiкро та макро добрива. Я взагалi не бачив радянських книжок в яких згадувались мiкро-макро та СО2.
У себе в першу чергу вносив мiкро, а через мiсяць i макро. Результат=красивий травничок з червоними та зеленими рослинами без вдоростiв i майже без проблем.
|
В СРСР і рослин таких не тримали.Ну і порівняйте параметри своєі води і ТС.З такими параметрами як у Вас може і можна так стверджувати.
Цитата:
Допис від NIK91
я зрозумів що треба буде добавляти я маю виду зараз скільки пузирків у секунду поставить,на даний час стоїть 1пуз\1сек.
|
Подивитесь пару днів.Якщо Пш буде понижатись,то нормально.Якщо ні,то я б добавив.При ПШ-8 рослини себе почувають не дуже,а борода нормально.А при пониження Пш до 6.5 борода вже буде почувати себе гірше,а рослини навпаки краще.
Думаю не від кількості бульбашок залежить,а від розчиненості газу,тобто від правильої подачі.Не знаю як Ви організували подачу,можливо і правильно,але якщо ні,то постарайтесь зробити так,щоб бульбашки з рябіни не піднімались зразу на поверхню,а розносились по акві,наприклад придавлювались струменем фільтра.