На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Для новачків > Для тех, кто недавно на форуме. Первые вопросы, справочники и прочее.

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 19.02.2013, 22:44   #11
Живу я тут

Звідки Ви: Червоноград,Львівська обл.0934708566
Дописи: 505
сказав Дякую: 262
сказали Дякую 196 раз(и) в 141 повідомленні
Re: Травнік,100л,Help ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від NIK91 Переглянути допис
рунт сифоню,у рослин коріння гарне перевіряв бо недавно пересажував
З вашими 10 рибами на 100л,думаю сифонити не треба.
Цитата:
Допис від Tiratore.d Переглянути допис
Мдя, я i не читав в радянських книжках про мiкро та макро добрива. Я взагалi не бачив радянських книжок в яких згадувались мiкро-макро та СО2.
У себе в першу чергу вносив мiкро, а через мiсяць i макро. Результат=красивий травничок з червоними та зеленими рослинами без вдоростiв i майже без проблем.
В СРСР і рослин таких не тримали.Ну і порівняйте параметри своєі води і ТС.З такими параметрами як у Вас може і можна так стверджувати.
Цитата:
Допис від NIK91 Переглянути допис
я зрозумів що треба буде добавляти я маю виду зараз скільки пузирків у секунду поставить,на даний час стоїть 1пуз\1сек.
Подивитесь пару днів.Якщо Пш буде понижатись,то нормально.Якщо ні,то я б добавив.При ПШ-8 рослини себе почувають не дуже,а борода нормально.А при пониження Пш до 6.5 борода вже буде почувати себе гірше,а рослини навпаки краще.
Думаю не від кількості бульбашок залежить,а від розчиненості газу,тобто від правильої подачі.Не знаю як Ви організували подачу,можливо і правильно,але якщо ні,то постарайтесь зробити так,щоб бульбашки з рябіни не піднімались зразу на поверхню,а розносились по акві,наприклад придавлювались струменем фільтра.

MVI поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:00.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts