|
03.06.2013, 11:55
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Київ, Позняки
Дописи: 451
сказав Дякую: 69
сказали Дякую 128 раз(и) в 81 повідомленні
|
Відповідь: Помогите определить вид пецилии ===www.aquaforum.ua===
але з іншого боку, ну купив зграйку однієї породи, отримав від них нащадків, як дві краплі води, схожих... Ну нецікаво... А від двох різних порід - о, а що ж воно буде!!!. Я зараз пишу речі, які у селекціонерів викликають нервове потрясіння впритул до агресії
Але такий погляд теж має право на існування. Високі поняття селекціонерів "чистота породи", "селекційне сміття" тощо тут не мають ніякого значення.
мій акваріум, що хочу в ньому- те й роблю. І тупість тут ні до чого. 
ну люблю я мікси... 
|
|
|
|
cказали "Дякую" Benjamen за цей допис:
|
|
03.06.2013, 12:10
|
|
|
Бан за нарушения
Звідки Ви: ХАРЬКОВ. +380985614227
Дописи: 5.254
сказав Дякую: 5.396
сказали Дякую 13.781 раз(и) в 3.905 повідомленні
|
Re: Відповідь: Помогите определить вид пецилии ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Benjamen
але з іншого боку, ну купив зграйку однієї породи, отримав від них нащадків, як дві краплі води, схожих... Ну нецікаво... А від двох різних порід - о, а що ж воно буде!!!. Я зараз пишу речі, які у селекціонерів викликають нервове потрясіння впритул до агресії
Але такий погляд теж має право на існування. Високі поняття селекціонерів "чистота породи", "селекційне сміття" тощо тут не мають ніякого значення.
мій акваріум, що хочу в ньому- те й роблю. І тупість тут ні до чого. 
ну люблю я мікси... 
|
Да нет ... никакой агрессии . Вы правы кто платит , тот и музыку заказывает - хозяин барин . Просто должен во всем быть какой-то смысл . Пород много среди каких-то думаю интересно миксы делать . Миксы бывают красивее родителей . А просто взять и сделать крест не думая дя чего ... а потом спрашивать как это называется .... Оффтоп
Все с умом надо делать , даже в носу ковырять ... Это не в Ваш адрес , это вообще о любительстве .
|
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую THERA130 за це повідомлення:
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
| Параметри теми |
|
|
| Параметри перегляду |
Комбінований вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:58.
|