|
17.07.2013, 17:22
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Київ, Позняки
Дописи: 451
сказав Дякую: 69
сказали Дякую 128 раз(и) в 81 повідомленні
|
Відповідь: Нужно изготовление аквариумной крышки ===www.aquaforum.ua===
Ех, може й замовив би у Вас кришку, так майстра ж немає... А попередній майстер має недоліки, тому Ви маєте з ним справу тільки з безвиході? І саме він буде робити кришку, якщо я зроблю замовлення?
І скільки триватиме Ваше "пока"?
Де можна подивитися виготовлені "НОРМАЛЬНЫЕ" кришки? На сайті прочитав тільки про те, які кришки ви не виробляєте...
А яка Ваша функція у цьому процесі? Посередництво між "ЛОХОМ" і майстром з кривими руками? Скільки відсотків берете?

|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Benjamen за це повідомлення:
|
|
19.07.2013, 11:17
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев
Дописи: 1.231
сказав Дякую: 43
сказали Дякую 255 раз(и) в 194 повідомленні
|
Re: Відповідь: Нужно изготовление аквариумной крышки ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Benjamen
Ех, може й замовив би у Вас кришку, так майстра ж немає... А попередній майстер має недоліки, тому Ви маєте з ним справу тільки з безвиході? І саме він буде робити кришку, якщо я зроблю замовлення?
І скільки триватиме Ваше "пока"?
Де можна подивитися виготовлені "НОРМАЛЬНЫЕ" кришки? На сайті прочитав тільки про те, які кришки ви не виробляєте...
А яка Ваша функція у цьому процесі? Посередництво між "ЛОХОМ" і майстром з кривими руками? Скільки відсотків берете?

|
Уявіть, моя функція - посередник між "лохом" і майстром з прямими руками. Скільки я беру - це вже мої справи. Ціна орієнтовно дорожча за інших на 10 %. А з майстром в мене є певні знижки, тому, якщо він продає кришку за 1300 грн, то в мене його кришка коштує 1400 грн.
На рахунок недоліків майстра - це цінова політика раз. Я планую нормальні кришки продавати по ціні фігні, а з цим майстром я не можу знижувати ціну. І 2 - це часті затримки в термінах. Щодо якості кришок - жодних нарікань.
За останні 2 неділі - 3 замовлення на кришкі. Сума майстру більше 4-х тисяч грн. І я всім говорю, що можливі зриви в термінах. Як правило замовлення виготовляється за 2 неділі, але досить часто бувають затримки, орієнтовно до тижня. Це теж є мінусом моєї співпраці з майстром, і тому я всіх попереджую. В загальних рисах опис є тут http://akva-service.com/izgotovlenie-izgotovlenie/ , чому кришки потрібно брати в нас. Всю суть технології я не бачу потреби розписувати на сайті.
Кришкі можна глянути в мене на метро Житомирська.
|
19.07.2013, 11:42
|
|
Любитель дискусов
Звідки Ви: Днепр
Дописи: 1.044
сказав Дякую: 970
сказали Дякую 1.041 раз(и) в 449 повідомленні
|
Re: Відповідь: Нужно изготовление аквариумной крышки ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від bulk
Уявіть, моя функція - посередник між "лохом" і майстром з прямими руками.
|
Цель этой темы одна - просто увеличить количество заходов на сайт. Хочу того, не знаю чего: фирменные фигня, те что делают на форуме еще хуже, а что хочу и сам не знаю... На просьбу показать хорошую в его понимании крышку - тишина...
Цитата:
Допис від bulk
Я планую нормальні кришки продавати по ціні фігні
|
Такого не может быть априори, хорошее не может стоить как фигня, на то есть весомые причины... да и на сайте какие у всех плохие крышки понятно, а какие хорошие у Вас ни единого слова. Напрашиваются неоднозначные выводы (это я про лохов) 
|
|
|
cказали "Дякую" den1 за цей допис:
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Параметри теми |
|
Параметри перегляду |
Комбінований вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:34.
|