На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Морская аквариумистика > Морские аквариумы участников форума

Примітки

Морские аквариумы участников форума Расскажите о своем аквариуме: животных, оборудовании, декорациях. Поделитесь интересными идеями. Можно размещать фотографии прямо в теме

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 27.08.2013, 17:29   #1
Бан за нарушения

Звідки Ви: Донецк, зона АТО
Дописи: 19.780
сказав Дякую: 5.789
сказали Дякую 17.705 раз(и) в 6.926 повідомленні
Re: Море Петя77. 500л. ===www.aquaforum.ua===

Если в аквариуме есть кораллы с симбиотическими водорослями, то минимальный уровень нитратов / фосфатов необходим, иначе чем эти водоросли будут питаться ?

Starcomputer поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" Starcomputer за цей допис:
Петя77 (27.08.2013)
Старий 27.08.2013, 18:34   #2
Живу я тут

Звідки Ви: Львів
Дописи: 328
сказав Дякую: 953
сказали Дякую 236 раз(и) в 141 повідомленні
Надіслати повідомлення для Noe на ICQ

Цитата:
Допис від Starcomputer Переглянути допис
Если в аквариуме есть кораллы с симбиотическими водорослями, то минимальный уровень нитратов / фосфатов необходим, иначе чем эти водоросли будут питаться ?
Я думаю, що не нітратами. Зробив дослід, додав нітрат кальцію в свій акваріум так, щоб рівень не був вищий більше 5 мг./л. В результаті виросли водорослі по акваріуму, на коралах це не відбилося. Зато коли інтенсивно почав годувати риб, то коралам це явно стало до вподоби. Тому, думаю що рівень нітрату в межах 0-5мг./л. це як індикатор того, що в воді є достатньо поживних речовин для симбіотичних водорослів.

Noe поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" Noe за цей допис:
Петя77 (27.08.2013)
Старий 15.09.2013, 22:28   #3
Живу я тут

Звідки Ви: Львів
Дописи: 269
сказав Дякую: 412
сказали Дякую 491 раз(и) в 153 повідомленні

Всім доброго вечора!
Накінець то відбувся в мому морі шторм! Збирався збирався,часу бракувало,роботи багато,але всеж таки вирвав вільний день і трохи "Понептунив".....
Головна мета того шторму це звільнити місце в акві (зробити іі візуально меньш загруженою від каменя) тим самим зробити більше місця для плавання риб. Звичайно розумію що зменьшуючи кількість каменя в акві,зменьшую кількість "посадочних" місць для коралів (жителів),але це я передбачив за здалегіть,тому "зайві" корали продані,а нові ще не придбані..... Але проблема виникла навіть з тими коралами які залишились,місця нехватае.....Тому не усі корали пока розтавлені (приклеені) на своі місця,але то справа часу,і фантазіі. Але як що чесно то фантазіі вистарчае,але клею забракло.....Завтра куплю доклею!
Тепер що до нового дизайну.Надивився я на різних сайтах на морські акви,думав перебирав,придумував,але так звана "колона" з каменя з голови мені не виходила. Тому вирішив,щось подібне повторити.
Вся проблема будь якого дизайну з камення в морській акві впираеться звичайно в сам камінь,в його форму,і його кількість.Хочу наголосити,якщо навіть задумка в голові крутиться дуже реальна і правдоподібна то на реаліі іі втілити в житя бувае не так просто.....тому що мусим виходити з того що маем! (ЖК дуже дороге задоволення,та і СРК не так просто купити в такому обемі щоб можна було перебирати дома,той камінь подобаеться а той ні)
Тому конструкція будувалась з того що мав.
Виставляю на Вашу резолюцію та критику те що в мене вийшло після мого шторму.Світло в акві давно виключилось,вода ще мутна,але загальний план розгледіти можна.
Зараз маю таке море.....
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMAG0099.jpg
Переглядів: 417
Розмір:  38,6 КБ
ID:	363962  

Петя77 поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" Петя77 за цей допис:
Noe (16.09.2013)

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 17:08.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts