На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Водні рослини > Водоросли и способы борьбы с ними

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 05.09.2013, 13:06   #13
Живу я тут

Звідки Ви: Николаев
Дописи: 1.404
сказав Дякую: 296
сказали Дякую 503 раз(и) в 363 повідомленні
Re: Что я делаю неправильно? ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Serhio2008 Переглянути допис
Спасибо за ответ. Хочу пока обойтись без химии. Надеюсь победить природными методами. Химия - это если ничего не поможет.
Недавно отдал скалярий. Вернее, поменял на 20 шт. неокардин. Особо они не помогут в борьбе с водорослями, но хуже точно не сделают.
Советуют купить пару сиамских водорослеедов. Говорят,что это лучшие чистильщики аквариумов.Вот теперь возникло пара вопросов: что посоветуете - пара сиамов или пара отоцинклюсов? И у кого их на форуме можно купить?
Судя по фото кроме сайдекса растениям никто не поможет. Не бойтесь лить ,потом сами поймёте почему. Хотя по мучатся можете. Отики кроме бурого налёта ничего не убирают , просто хорошую рекламу им и всяким водорослеедам сделали ( в том числе и креветкам). Живородка самый лучший помощник в этом .

Дрон поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:38.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts