Результати опитування: Нужен ли раздел с информацией о разводимой рыбе?
|
Нужен.
|

|
76 |
90,48% |
Не нужен.
|

|
2 |
2,38% |
Не уверен.
|

|
6 |
7,14% |
17.02.2008, 16:08
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Львов
Дописи: 378
сказав Дякую: 150
сказали Дякую 579 раз(и) в 196 повідомленні
|
Ответ: Раздел с информацией о разводчиках ===www.aquaforum.ua===
Я теж підтримую цю ідею. Я сам себе не рахую "розводчиком риби", але коли в мене нерестяться вьехи чи інші американці то в мене є два варіанти - забити на мальок і всі його поїдять, або личинку чи мальок переправити людям, які мають можливості і час його підняти до товарного виду з наступною продажею. Смішно, але зараз купити чорнополосих, седжика, восьмиполосих, а про вьех я взагалі мовчу, у Львові практично нереально. А це рахується найпростіша риба, з якою можна починати знайомство з американцями. І друге не всі можуть тримати виводки 5-10 риб в дорослому стані (я про цихлід), тримають пару, дві від сили. По різним причинам риба дохне. Лишаються самці/самки знайти до пари рибу НЕРЕАЛЬНО, хоча всі її тримають і т.п. Я вважаю, що необхідно додати там же ще одну гілку ШУКАЮ, де можна чітко написати яку рибу хто шукає. Нам буде від цього простіше. Я був готовий2 в минулому році заплатити і 50 і 100 грн за самку цитронової цихліди, але бачу грошей людям не треба  .
З.І. І супер би було, щоб люди що розводять рибу, давали фото дорослої риби, щоб будь-хто хто зайде на цю гілку мав візуальне представлення довгого латинського трьохповерхового "матюка" 
Ці 5 користувач(ів) сказали Дякую MSNc за це повідомлення:
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Параметри теми |
|
Параметри перегляду |
Деревовидний вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:56.
|