На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Прісноводні тварини > Рыбы > Дискусы и скалярии

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 24.10.2013, 11:29   #10
Живу я тут

Звідки Ви: Хмельницкий (093-693-25-67)
Дописи: 2.423
сказав Дякую: 2.246
сказали Дякую 1.426 раз(и) в 847 повідомленні
Re: Первый нерест) ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від дка Переглянути допис
Соплодия ольхи или ольховые шишки я покупал в обычной аптеке . Делаем настойку , заливаем кипятком настаиваем некоторое время фильтруем используем. Много не делайте . Если стоит долго появляется плесень .Добавляйте до окрашивания воды в янтарный цвет главное не переборщить в принципе тоже как и с синькой. Проверено на тег же мальках скалярий.
Дякую. Настояти деякий час...??? Скільки часу настоювати теж важливий фактор! Точніше можна? Фільтруємо через щось дуже мілка чи марці хватить (просто щоб мусору не було)? Так? І по дозуванню... янтарний колір - можна не вгадати! Нема точнішої дозіровки?
Цитата:
Допис від дка Переглянути допис
И еще совет- нив коем случае не кормить коретрой как малька так и взрослую рыбу. Лично передохли все взрослые репродуктивные особи. Начинаю опять все с ноля. Если не ошибаюсь почитайте тему Игоря Крама есть интересное в том числе и о коретре.А ,Я ломал голову где накосячил. Хотел как лучше порадовать питомцев получилось как всегда. Жаль раньше не прочитал!!!
Перший раз чую, що від коретри передохли дорослі скалярки! Ні звісно подякував за те, що попередили, але... Я особисто практично кожен день підгодовую своїх дорослих риб і в тому числі скалярій і нічого. Ганяють за ними як підсмаляні, рубають з величезним апетитом і довольні всі!!! В мене для цього правда є дві ванни (одна велика стандартна, друга меньша дитяча) емальовані які стоять на вулиці (часний дім). Весною заливаю води з криниці (або дощова), кидаю туди дві-три жмені землі з листям (прям під ванною беру) і тупо чекаю. Через деякий час там повно всякої живності від дафнії і до мотиля (небагато правда) і та сама коретра. Зранку вийшов на перекур з кавою (щоб зєньки продерти), висмалив дві сігарєточки і з сачком до ванни. Провів дві-три "вісімки" і в сачку їх навалом. Промив під проточною водою, а якщо є час то взагалі можна викинути все це в банку, щоб відділити весь лишній мусор (в ванни з часом падають листя, і так всякий дріб'язок може попасти). І після промивки в акваси, рибасам. Вони в захваті, і (три рази плюнув через ліве плече вже напевно разів з п'ять) на даний момент все ОК!!! А по питаннях які вище виклав дайте дка пліз роз'яснення, дуже цікаве це питання. Дякую за увагу!

chelovek_73 поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" chelovek_73 за цей допис:
AmantE (24.10.2013)

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:02.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts