Цитата:
Допис від Kondor
 ух і написав, аж в очах букви стрибають 
|
Сорі, як вмію так і пишу...
Цитата:
Допис від Kondor
По суті - вірно, але то не все так швидко робиться. Віставки та інше.
|
Так. Але, я до того, що наприклад в клубі танга зустріч була перший раз. І всі питання вони обговорили тільки вже тут в Хмельницькому, вибрали голову і т.д. А фактично клуб був на папері так би мовити весь цей час. То нам так робити не треба - я писав помилок повторювати не будемо. Обговоримо деякі питання в темі і організовуємо виставку/з'їзд (коли тепло буде), а часу погодься до наприклад травня достатньо. Головне захотіти івсім включитись в цю підготовку!
Цитата:
Допис від Kondor
Вважаю що "Лабіринт" то є лаконічна і змістовна назва. Логотип - ляліус. Так як він красивій та обособлює собою весь вид лабірінтових. Півники - то завжди окремий та обособлений представник виду. Мало хто тримає в одні акві 10 півників, а ляльок або гурамі - багато таких.
|
Ну чесно просто "Лабіринт" якось слабенько, не звучить. Не треба спішити, побумаємо, ще хтось якусь назву предложить...
Ляліус... то хай буде ляліус, немаю нічого проти, рибка красива...
Цитата:
Допис від Kondor
Не потрібно в назві та логотипі повторюватись або копіювати. Потрібно зробити своє.
|
І не мав на увазі повтори, треба своє, креативне. Це я для наприклад виклав.
Цитата:
Допис від Kondor
Роксолана - голова клубу - тут навіть без питань.
А от модерів потрібно 2. Аби страхували один іншого. Михайло (chelovek_73), як ті до цього відносишся  ?
|
І тут я згідний. А до чого відношусь? Сорі не поняв питання!