|
09.11.2013, 22:33
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Днепропетровск
Дописи: 327
сказав Дякую: 38
сказали Дякую 181 раз(и) в 136 повідомленні
|
Re: Первый нерест) ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від chelovek_73
дка, пошукай, самому цікаво.
Afternight, забери самку або самця от в них нічого і не вийде. Краще в окрему банку літрів на 15. Їм цього вистачить. Та й малька так легше піднімати, а то потім запаришся виловлювати.
|
не спасип. гурам наверно на произвол оставлю. места нету для них..(
|
|
|
09.11.2013, 22:48
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: г. Купянск
Дописи: 435
сказав Дякую: 138
сказали Дякую 278 раз(и) в 181 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Afternight
не спасип. гурам наверно на произвол оставлю. места нету для них..(
|
Ну Вас поперло!!! С гурамами проще пенное гнездо можно аккуратно забрать из аквариума. Перелить в емкость и ждать малька . Или правильно убрать самку и самец сам позаботиться о икре .Главное вовремя изъять из общаги. Пробуйте!!!! в банку или обрезанную 5 л пвх .Главное уровень понизить им то и продувка не нужна.Удачи!!!!!!!!!!!!!!  
|
|
|
|
cказали "Дякую" AmantE за цей допис:
|
|
09.11.2013, 23:22
|
|
|
Живу я тут
|
Цитата:
Допис від дка
Ну Вас поперло!!! С гурамами проще пенное гнездо можно аккуратно забрать из аквариума. Перелить в емкость и ждать малька . Или правильно убрать самку и самец сам позаботиться о икре .Главное вовремя изъять из общаги. Пробуйте!!!! в банку или обрезанную 5 л пвх .Главное уровень понизить им то и продувка не нужна.Удачи!!!!!!!!!!!!!!  
|
даже и не знаю. а через сколько гурами второй раз на нерест заходят?
|
|
|
09.11.2013, 23:44
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: г. Купянск
Дописи: 435
сказав Дякую: 138
сказали Дякую 278 раз(и) в 181 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Afternight
даже и не знаю. а через сколько гурами второй раз на нерест заходят?
|
Не было опыта в разведении гурами по этому лучше спросить у chelovek_73 . Если я правильно понял он член клуба лабиринтовых.
|
|
|
10.11.2013, 01:18
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Хмельницкий (093-693-25-67)
Дописи: 2.423
сказав Дякую: 2.246
сказали Дякую 1.426 раз(и) в 847 повідомленні
|
Afternight, дка, ну тут як карта ляже. Це перший раз? Якщо вони всетаки ідуть на нерест і він не плановий і нема куди пересадити то хай нерестяться. Навіть з тої позиції щоб ікра в самці не закістувалась. А слідуючий раз може бути днів через 10-15. По самці буде видно, вона як дирижабль надувається. Саме головне не застоювати самку і тоді нерести будуть регулярно. Продовжуйте годуваня так як годували. А взагалі дивіться, якщо є бажання тягнути малька то так як писав ДКА в баклажку (її в акву шоб не ставити нагрівач) поки гніздо аерації не треба, а коли мальок попливе то аерація потрібна. Буде личинка пишіть я скажу шо далі робити. Успіхів!!!
|
|
cказали "Дякую" chelovek_73 за цей допис:
|
|
10.11.2013, 12:33
|
|
|
Живу я тут
|
Цитата:
Допис від chelovek_73
Afternight, дка, ну тут як карта ляже. Це перший раз? Якщо вони всетаки ідуть на нерест і він не плановий і нема куди пересадити то хай нерестяться. Навіть з тої позиції щоб ікра в самці не закістувалась. А слідуючий раз може бути днів через 10-15. По самці буде видно, вона як дирижабль надувається. Саме головне не застоювати самку і тоді нерести будуть регулярно. Продовжуйте годуваня так як годували. А взагалі дивіться, якщо є бажання тягнути малька то так як писав ДКА в баклажку (її в акву шоб не ставити нагрівач) поки гніздо аерації не треба, а коли мальок попливе то аерація потрібна. Буде личинка пишіть я скажу шо далі робити. Успіхів!!!
|
так и сделаю, пусть нерестятся в общем , потом займусь как нить ними)
|
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
| Параметри теми |
|
|
| Параметри перегляду |
Комбінований вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:57.
|