|
07.12.2013, 17:20
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Харьков
Дописи: 1.592
сказав Дякую: 402
сказали Дякую 2.077 раз(и) в 766 повідомленні
|
Re: Кольчужные сомы участников форума ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Диктатор
Ув Сергей Дмитревич полностю с вами согласен...но всегда есть одно но,ціни не для України і не для Українців согласіться,незнаю як у вас але навіть багаті люди в нас на Закарпатті замисляться чи потрібна їм пицлик за 100 у.е)а за бідних які реально куска хліба немають я мовчу,вони повбивали би тих покупців хто за 100 баксів купує рибку,чи не правду я кажу?)кожна людина заробляє як може,хтось хто хоче її купити тому ці гроші то пусте і він її купить,я ні)
|
Для тех кто не может себе позволить мерседес - мерседес дешевле свою машину не продаст.
Аквариумистика - ОЧЕНЬ ДОРОГОЕ УВЛЕЧЕНИЕ! и если нет куска хлеба, то нужно зарабатывать конечно а потом уже думать об аквариумах и дорогих редких видах...
Для тех кто не может себе позволить дорогую рыбу - не купит ее. Увлеченный человек, понимающий в рыбе и имеющий 100 долларов - купит 046 сомов, а просто потребитель купит обычного анца за 3 грн!
То вы еще дорогую рыбу не держали! Посмотрите на цены КОИ, Леопольди, Азиатских Арован и т.д.
Для всех слоев населения есть своя рыбка! от 1 грн до 500 000 грн. Выбор за вами 
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Vadim_ за це повідомлення:
|
|
07.12.2013, 17:24
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Мукачево
Дописи: 440
сказав Дякую: 767
сказали Дякую 457 раз(и) в 194 повідомленні
|
Re: Кольчужные сомы участников форума ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Vadim_
Для тех кто не может себе позволить мерседес - мерседес дешевле свою машину не продаст.
Аквариумистика - ОЧЕНЬ ДОРОГОЕ УВЛЕЧЕНИЕ! и если нет куска хлеба, то нужно зарабатывать конечно а потом уже думать об аквариумах и дорогих редких видах...
Для тех кто не может себе позволить дорогую рыбу - не купит ее. Увлеченный человек, понимающий в рыбе и имеющий 100 долларов - купит 046 сомов, а просто потребитель купит обычного анца за 3 грн!
То вы еще дорогую рыбу не держали! Посмотрите на цены КОИ, Леопольди, Азиатских Арован и т.д.
|
та я видів ,знаю, люди подуріли...це як ви кажете,у кожного свої пріоритети і смаки,хтось і за автограф Нільсона дасть пару лимонів зелених ,а то тільки автограф,закарлючка,спорити можна вічно але це медаль яка має 2 сторони,такщо правого тут не буде.
|
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
| Параметри теми |
|
|
| Параметри перегляду |
Комбінований вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:00.
|