Grishman, та те що чоний то я сам бачу. Питання стояло Ротрюкен/Конколор... Може й обговорювали, не пам'ятаю сорі... знаєш як в тому анекдоті: ой мамо я така затуркана

Оперкуляріси в тебе альбіноси чи є ще червоні? Конколори твої? Молодняк є?
Цитата:
Допис від храбрый
в аквариуме свет тусклый - вот и фото темное... ну не любят макры яркий свет 
|
НІчого страшного. Світла вони не дуже бояться.
Цитата:
Допис від храбрый
голубых и супер-редов у нас в Минске нет - наверное и не будет пока я не привезу  .... так что если в этом году выберусь на Украину на мотоцикле летом, надо будет купить
|
Прошу дуже, завжди в наявності.
Цитата:
Допис від храбрый
П.С. нормально я по-украински понимаю  ..
|
Сорі.
Цитата:
Допис від храбрый
обмен - только за... собираюсь разводить на днях - как только "пыль" у нас появиться - так что к лету должно что-то вырасти
|
Нема "пилі" стартуй жовтком яйця... до літа вже будеш продавати малька...
Цитата:
Допис від храбрый
в аквариуме свет тусклый - вот и фото темное... ну не любят макры яркий свет
черный - конколор, самцы 9 см с хвостами ... почти год им всем
голубых и супер-редов у нас в Минске нет - наверное и не будет пока я не привезу  .... так что если в этом году выберусь на Украину на мотоцикле летом, надо будет купить
П.С. нормально я по-украински понимаю  .. обмен - только за... собираюсь разводить на днях - как только "пыль" у нас появиться - так что к лету должно что-то вырасти
черные да - от ладыжинских  ...я думал ротрюкен тем и отличается(кроме прочего) от конколора,что лировидным хвостом - может не надо "мешать"?...нормальный же макропод
|
Цитата:
Допис від храбрый
черные да - от ладыжинских  ...я думал ротрюкен тем и отличается(кроме прочего) от конколора,что лировидным хвостом - может не надо "мешать"?...нормальный же макропод
|
Ні не цим відрізняється. Якщо брати в принципі то бахрами не повинно бути. Але це селекція, виботка, відбраковка і т.д. В конколора нема червоного кольору по тілу (спина, основа спинного плавника) і по хвостовому плавник по каймі хвоста є багато червоного кольору... На моїх фото має бути видно. В моїх мальків 3 см розміром то хвостовий плавник майже по кольору як в голубих.
Мішати не хочу в жодному разі, окремі лінії вести однозначно. Схрещування цих двох видів Конколор + Ротрюкен = безплідне потомство, тільки для краси.