|
10.04.2008, 18:05
|
|
|
Любитель дискусов
Звідки Ви: Львів
Дописи: 87
сказав Дякую: 89
сказали Дякую 27 раз(и) в 13 повідомленні
|
Відповідь: Допопожіть!!! визначити водоросль ===www.aquaforum.ua===
а що це края вашого акваріуму у підвішеному стані  ??? - дно повинно повністю лягати по всій його площині!!!
Крім цього якщо аква криво стоїть, виходять перекоси, які створюють навантаження на окремі стінки акваріума, як наслідок ця частина може запотіти. (такі навантаження небажані)
|
|
|
10.04.2008, 18:24
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Луцк
Дописи: 147
сказав Дякую: 6
сказали Дякую 27 раз(и) в 20 повідомленні
|
Ответ: Відповідь: Допопожіть!!! визначити водоросль ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Tarik_Nikita
а що це края вашого акваріуму у підвішеному стані  ??? - дно повинно повністю лягати по всій його площині!!!
Крім цього якщо аква криво стоїть, виходять перекоси, які створюють навантаження на окремі стінки акваріума, як наслідок ця частина може запотіти. (такі навантаження небажані)
|
А якже продаються тумби під аквас кришка яких менша за дно акваса? А аквас рівно стоїть рівнем виставляв. А в мене він виступає по периметру 2 см думаю це не спричинить великого навантаження.
|
|
|
10.04.2008, 18:38
|
|
|
Любитель дискусов
Звідки Ви: Львів
Дописи: 87
сказав Дякую: 89
сказали Дякую 27 раз(и) в 13 повідомленні
|
Відповідь: Допопожіть!!! визначити водоросль ===www.aquaforum.ua===
Чесно кажучи я таких акваріумів не бачив і думаю таких немає.Є візуально "Воздушні" тумби, але вони зроблені по технології - тобто є опора ззаді, по краях, посередині і площа поверхні тумби відповідає та(або) більша за площу дна акви.
ИМХО, Я б не ризикував ставити банку на таку тумбу, а замовив в аквамагазині нову , оскільки це небезпечно, просто-напросто, бокові стінки можуть посунутися вниз, вони реально в підвішеному стані.
|
|
|
10.04.2008, 18:51
|
|
|
Живу я тут
|
Ответ: Відповідь: Допопожіть!!! визначити водоросль ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Tarik_Nikita
Чесно кажучи я таких акваріумів не бачив і думаю таких немає.Є візуально "Воздушні" тумби, але вони зроблені по технології - тобто є опора ззаді, по краях, посередині і площа поверхні тумби відповідає та(або) більша за площу дна акви.
ИМХО, Я б не ризикував ставити банку на таку тумбу, а замовив в аквамагазині нову , оскільки це небезпечно, просто-напросто, бокові стінки можуть посунутися вниз, вони реально в підвішеному стані.
|
 тож аквас на пінопласті ( 20 мм) стоїть, а пінопласт я обклеїв чорною плівкою щоб непомітний був.
|
|
|
10.04.2008, 18:52
|
|
|
Живу я тут
|
Ответ: Допопожіть!!! визначити водоросль ===www.aquaforum.ua===
От і таке враження що вісить бо основа чорна і пінопласт чорний.
|
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
| Параметри теми |
|
|
| Параметри перегляду |
Комбінований вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:30.
|