Re: Відповідь: Re: Голосование - Конкурс "Ракушечники озера Танганьика" ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Владік
замашки
)))ЗАМАШКИ.......да НЕТ ТУТ Сатна БАРБАРА.....
Некрасиво.....Хоть обижайтесь - Хоть нет....НО
Работа .РАБОТА которая достойна,найдет свою награду.
Если это не так - слагаю свои полномочия по организацию.
Допис від Карача
РАБОТА которая достойна,найдет свою награду.
Володя, хочу апнути тему в твоєму стилі "Говорю, не договорюю..." :
Так думаєш....?
П.С.1. Конкурс відбувся і не з трьома роботами - це добре.
П.С.2. Є зацікавленість людей в придбанні і утримуванні мушлевців? - є, отже ціль і мета в популяризації Танганьїки досягнута .
П.С.3. На мою скромну думку, робота офіційних організаторів конкурсу Костянтина і Володимира проведена на достойному рівні, конкурсні роботи виставлені в рівних умовах ( навіть, що дуже сподобалось, виставлені в порядку надходження), недоліки в проведенні конкурсу і голосуванні пропоную обговорювати після закінчення голосування..
П.С.4. Дурня виходить з номінацією:
4.Место "Приз зрительских симпатий", якщо голосування виноситься на загальне форумне, то це і має бути першим місцем
Ці 12 користувач(ів) сказали Дякую SergP за це повідомлення:
Серега тем более лично знакомы,А ЭТО УЖЕ не виртуал
Цитата:
Допис від SergP
"Говорю, не договорюю..." :
Есть такое понятие ЧЕСТНОСТЬ от слова ЧЕСТЬ.
Это ВЕЛИКАЯ добродетель КАЖДОГО,но видимо порой мы об этом забываем.
Пока все)))))
Свое слово ОКОНЧАТЕЛЬНОЕ я скажу после окончания голосования.
і не наїзджав я зовсім (кожен допис в цю тему додає ще жменьку переглядів), просто так само слідкую за ходом голосування, виклав свої думки..., Скрытый текст
за "ЧЕСТНОСТЬ от слова ЧЕСТЬ" зовсім не зрозумів, та й добре, не мав нічого поганого на думці, тоді прости з огляду на особисте знайомство , щоб я спав спокійно .
Ці 5 користувач(ів) сказали Дякую SergP за це повідомлення: