26.02.2015, 20:53
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Львів
Дописи: 834
сказав Дякую: 186
сказали Дякую 225 раз(и) в 165 повідомленні
|
Відповідь: Новинка! Аквариумный набор Pico Set 5L ===www.aquaforum.ua===
Давно давним, ще в кінці 2013 року був придбаний цей комплект але запускати не мав як і чомусь не хотілося. Десь тиждень назад все таки вирів запусти цей нано. Грунт засипав, рослини посадив, воду залив і т.д. Світильник підключив до таймера і помітив наступне(цитата з листа до ТМ Collar):
Цитата:
Допис від colinmcrae
Доброго вечора! В мене виникла проблема із світильником Pico. Світильник, акваріум і компресор були придбані ще в кінці 2013 року (стоять печатки з датою покупки), але почав використовувати тільки три дні назад.
Проблема в тому, що коли світильник підключений до таймера і в момент включення світла на таймері, діоди в світильнику на секунду мигнуть але не засвічуються. І коли повторно виключити-включити таймер, то діоди вже не засвічуються на секунду. Щоб увімкнути світильник, потрібно просто натиснути кнопку включення на самому світильнику, але це не зручно, бо світильник в такому випадку не може працювати від таймера. Таке враження що спрацьовує якийсь захист.
В іншому акваріумі, в якому діодні лампи від Maxus, засвічуються нормально.
Пробував окремо засвічувати Pico, але результат той самий.
Таймер Lemanso TM22.
В чому може бути проблема?
|
І мені відповідають наступне:
Цитата:
Допис від COLLAR
Добрый день!
у Вас скорее всего один из самых первых светильников Pico. В нем мы не предусматривали возможность его работы с таймером по ряду причин. Не хочется вдаваться в подробности. Но, как позже выяснилось, вопрос работы с таймером встал одним из принципиальных и мы изменили схему и способ работы светильника.
В Вашем конкретном случае никакие манипуляции не помогут. Светильник нужно разобрать.
Мы можем предложить замену на светильник, который будет работать с таймером. Если не затруднит - сообщите свои координаты для отправки перевозчиком - город, ФИО, номер телефона. Мы вышлем новый, а Вы потом вышлите свой.
С уважением, COLLAR
|
І як було написано, так було і зроблено. Дана ТМ, відправила мені світильник без всяких передоплат чи накладних платежів чи доплат за світильник. Я був дуже приємно здивований таким відношенням до клієнта. І нехай навіть світильник вже не гарантійний але все таки.
Дуже дякую ТМ Collar за таке відношення до своїх клієнтів і до своєї продукції. Рекомендую!!!!
Шкода що не всі компанії в Україні так відносяться до своїх клієнтів.
|
|
|
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую colinmcrae за це повідомлення:
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Параметри теми |
|
Параметри перегляду |
Деревовидний вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:23.
|