|
18.08.2015, 13:24
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Хмельницький
Дописи: 304
сказав Дякую: 281
сказали Дякую 460 раз(и) в 145 повідомленні
|
Відповідь: "AQUA-Lego" конкурс аквадизайна нового формата ===www.aquaforum.ua===
В виду того, що форумне голосування не несе жодних матеріальних наслідків для конкурсантів, режим секретності ІМХО не має сенсу. Думаю, що всі зацікавлені якомога швидше побачити результат трудів конкурсантів, обговорити, потикати пальцями у те, що їм сподобалось і спокійно чекати вердикту суддів. Не томіть, а то дехто може померти через надмірне слинопускання))))
|
|
|
|
cказали "Дякую" Reporter за цей допис:
|
|
18.08.2015, 13:28
|
|
|
Супер Модератор. Лауреат конкурса "Автор 2011 года". Член Всеукраинской Ассоциации аквариумистов
Звідки Ви: Киев
Дописи: 14.199
сказав Дякую: 6.277
сказали Дякую 24.116 раз(и) в 7.548 повідомленні
|
Re: Відповідь: "AQUA-Lego" конкурс аквадизайна нового формата ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Reporter
В виду того, що форумне голосування не несе жодних матеріальних наслідків для конкурсантів, режим секретності ІМХО не має сенсу.
|
Но члены жюри могут увидеть фотки, а это нежелательно. Я им точно так же отправлю пронумерованными, еще и по времени перетасую, чтобы угадать нельзя было.
Цитата:
Допис від Reporter
Не томіть, а то дехто може померти через надмірне слинопускання))))
|
Реанимируем.
це означає: ти кудись ідеш.
Лучшие статьи месяца на Аквафоруме
18.08.2015, 13:46
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Хмельницький
Дописи: 304
сказав Дякую: 281
сказали Дякую 460 раз(и) в 145 повідомленні
|
Відповідь: Re: Відповідь: "AQUA-Lego" конкурс аквадизайна нового формата ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Serpentarius
Но члены жюри могут увидеть фотки, а это нежелательно. Я им точно так же отправлю пронумерованными, еще и по времени перетасую, чтобы угадать нельзя было.
Реанимируем.
|
Не зовсім розумію необхідності incognito для судейства... Наскільки я зрозумів, є опасіння, що судді, несвідомо, можуть підняти бал із дружніх почуттів для когось із учасників. Та повірте, ідентифікувати, автора не так вже й складно "рибак рибака бачить здалека"  Та якщо об'єктивність суддів під питанням, то може запросити людей, чия об'єктивність не викликає сумнівів? Поліщук, Светличний, Єрмолаєв - три прізвища навскидку із рішенням яких ніхто сперечатись не буде.
|
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
| Параметри теми |
|
|
| Параметри перегляду |
Комбінований вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:27.
|