На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Прісноводні тварини > Пресноводные ракообразные > Общие вопросы по креветкам

Примітки

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 31.03.2016, 23:47   #1
Живу я тут

Звідки Ви: Вышгород
Дописи: 274
сказав Дякую: 76
сказали Дякую 72 раз(и) в 33 повідомленні
Re: Экспресс ответы знатоков на общие вопросы по креветкам ! ===www.aquaforum.ua===

Кому приходилось бороться из сувойками на креветках? Что то подобное сегодня заметила на одной из синих неокаридин.

Белая Рысь поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 01.04.2016, 00:02   #2
Бан за нарушения

Звідки Ви: Россия, Воронеж
Дописи: 319
сказав Дякую: 82
сказали Дякую 306 раз(и) в 122 повідомленні
Re: Экспресс ответы знатоков на общие вопросы по креветкам ! ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Белая Рысь Переглянути допис
Кому приходилось бороться из сувойками на креветках? Что то подобное сегодня заметила на одной из синих неокаридин.
Мне даже в голову не приходило. Сувойки просто сидят, водичку фильтруют, а субстрату от этого ни тепло, ни холодно.

Конечно, если обрастание очень густое, то это наводит на мысль, что давно линьки не было. Но почему - отдельный вопрос.

Торопыжка поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 01.04.2016, 00:08   #3
Живу я тут

Звідки Ви: Вышгород
Дописи: 274
сказав Дякую: 76
сказали Дякую 72 раз(и) в 33 повідомленні

Цитата:
Допис від Торопыжка Переглянути допис
Мне даже в голову не приходило. Сувойки просто сидят, водичку фильтруют, а субстрату от этого ни тепло, ни холодно.

Конечно, если обрастание очень густое, то это наводит на мысль, что давно линьки не было. Но почему - отдельный вопрос.
Ага, то есть если я пару штучек на мордочке заметила то это не страшно? А я уже хотела тревогу бить

Белая Рысь поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 05.04.2016, 10:29   #4
Живу я тут

Звідки Ви: Николаев
Дописи: 230
сказав Дякую: 286
сказали Дякую 91 раз(и) в 67 повідомленні

Цитата:
Допис від Белая Рысь Переглянути допис
Избавиться от этих белых пугающих нарастов помогли более частые подмены, хотя и до этого банка не была загажена

Андрю_ха поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:42.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts