На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Клубы аквариумистов и террариумистов > Клубы аквариумистов > Клуб "Танганьїка в Україні"

Примітки

Клуб "Танганьїка в Україні"
Клуб любителів цихлід озера Танганьїка

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 19.08.2016, 11:41   #1
Живу я тут

Звідки Ви: Львів
Дописи: 103
сказав Дякую: 121
сказали Дякую 162 раз(и) в 38 повідомленні
Re: Повільне занурення в Танганьїку 225 літрів ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Игорь Колосан Переглянути допис
Мушлівці взагалу то добрі копачі.Але це, тільки розмови-"якшо у вас ,мушлівці,-всі рослини будуть плавати - корінцями доверху. Мені довелось тримати в своіх аквах Сімілісів( вони і зараз живуть), Оцелятус Голд, Мультіфасціатусів, Кунгвенсісів,крупних Каліптерусів та Хекку. Садіть спокійно Валіснерію- тільки придавіть на перші 2-3 тижні,поки дасть нове коріння. Є ще багато інших рослин-але я ,іх не практикую-попитайте у , інших наших Клубчан, хто має.Вза галі то Валіснерія, ще і ендемік Озера Танганьіки
Роголистник ніби теж ендемік, я думаю він не буде лишній у цій акві. Я не хочу робити травник, трохи валіснерії в куті і роголистник, щоб було схоже на біотоп. Скажіть будь-ласка чи маєте практику утримання кількох видів мушлівців в одній банці?

Andron6630 поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Andron6630 за це повідомлення:
OlehS (19.08.2016), SLIRA (20.08.2016)
Старий 19.08.2016, 16:41   #2
Живу я тут

Звідки Ви: Львів
Дописи: 510
сказав Дякую: 2.980
сказали Дякую 2.842 раз(и) в 480 повідомленні
Відповідь: Re: Повільне занурення в Танганьїку 225 літрів ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Andron6630 Переглянути допис
Роголистник ніби теж ендемік, я думаю він не буде лишній у цій акві. Я не хочу робити травник, трохи валіснерії в куті і роголистник, щоб було схоже на біотоп. Скажіть будь-ласка чи маєте практику утримання кількох видів мушлівців в одній банці?
Особливо декоративно виглядає кубинський роголистник, раджу спробувати. + Гігрофіла ангустіфолія, але це вже як на чий смак.
Щодо рослин - посадіть їх у крупніший грунт-гальку і маленькі пластикові горшочки, такі ,які використовують для вирощування рослин в гідропоніці (див. тут для прикладу:
http://posejdon.kiev.ua/zelenyie-v-a...a-rasteniyami/
http://aqvafish.ru/akvariym/akvarium...rshochkah.html
). Їх легко можна або повністю ховати в грунт або маскувати камінням. таким чином рослину ні риба не підкопає, ні корені не будуть пошкоджуватись при сифонці. Плюс легше переміщати при зміні акваскейпу.

Декілька видів мушлівців (різнотипних, напр. парних та гаремових) можна утримувати в одній акві. Напр. оцелатусів голдів з сімілісами. останні будуть охороняти свою закриту зону. Гадаю, в цій же компанії могли б комфортно жити бревіси. Все залежить від кількості мушель і головне площі дна . Якщо її бракуватиме - будуть війни.

OlehS поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 8 користувач(ів) сказали Дякую OlehS за це повідомлення:
ander67 (19.08.2016), Andron6630 (20.08.2016), dvvd (20.08.2016), Medved (19.08.2016), SLIRA (20.08.2016), Unior (19.08.2016), Игорь Колосан (19.08.2016), Ланжерон (19.08.2016)

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:55.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts