наважусь припустити, що люди хочуть більшої конкретності - чи це обмін, чи це роздача?!
Скрытый текст
Цитата:
...На обмен - интересуют коридорасы панды, может еще какие-то коридорасы, буцки, корм для скалярий или сомов, мандарины ну и наконец, "СПАСИБО".
|
Цитата:
...В благодарность от кашалатки/растений/корма и пр.не откажусь но естественно не обязательно
|
Цитата:
...Фрукты или шоколад(не черный) приветствуется. Но не обязательно.
|
тому, що спочатку йдеться про обмін чи оплату (корм, фрукти і шоколадки не безкоштовні), а десь у кінці згадується що можна і за "дякую". від людей чекають щось матеріальне, а вони приходять із "дякую" - ніхто не хоче виглядати жлобом.
звичайно ж, такий "оберемок" рослин від Віктора коштує чимало грошей і "платня/обмін" чисто символічний, якщо не сказати "копійчаний", але впевнений, що просто так співпало, що хтось не побачив тему, чи хтось вже встиг придбати те, що міняється/віддається, чи комусь потрібен був лище кущ криптокорини, а не ціле відро.
Скрытый текст
дивно, що на тему не відреагували ті, що задарма беруть і одразу несуть на базар чи крамницю на продаж.
з.і. коли я "запускався" і потрібні були рослини, то я все одно йшов на зустріч із шоколадкою, навіть тоді, коли в темі конкретно йшлось про віддачу за "дякую". на такі теми у мене "пішло" 12 шоколадок.

всі ми колеги-акваріумісти і знаємо "як воно вирощувати рослини" та скільки на це витрачається сил і ресурсів. це питання елементарного виховання - віддячувати простим "дякую" чи чимось більш матеріальним.
сподіваюсь, ворогів собі не нажив цим повідомленням - все ж ІМХО.