і знову я.
дуже радий, що після моєї критики було декілька конструктивних відповідей.
продовжую дискусію
[QUOTE=Mykhaylo;3295205]Вибачте, а Ви бачили хоч раз поведінку окуня не в акваріумі, а у водоймі? Особливо як вони зграєю атакують малька? Окунь поза згараєю в природі - це нонсенс, зазвичай мімімум 15 стоять поряд.
А щупачки стоголітки в малих річках стоять попід кладками, а навколо сотні малька? А що робиться по берегам річки, яка підмила корені вільх, які нависають над водою.
Так що якщо б шостому акваріумі немає рослин і батато риби - це аж ніяк не говорить про те, что такого немає в природі, навпаки такі "пейзажі" в малих річках попід берегом глибоководних ділянкок ("ям") скоріше норма, ніж виключення.
- Михайле, ви пишете про природні водойми, в акваріумі окуні кожен сам за себе, і якщо хтось із слабших не хоче уступати найсильнішому - той його заб'є до смерті. тому в акваріумі їх запускати зграєю можна лишень для фотографування.
L.I.N.K. - чому ви так намагаєтесь довести, що я неправий?
ми з вами просто по-різному розуміємо як цей конкурс, так і саму суть біотопного акваруіму Для мене це цілісна автономна система, яка може існувати тривалий час, і в якій мешканцям комфортно жити. І не потрібно мені доводити, що за два місяці жодна щука не з'їла жодного окуня, чи що за цілий місяць сом жодного разу не зсунув декорації. чи ви дійсно вважаєте це досягненням?!
і ще - на мілководді крім коряг і зграй окунців живе багато водних рослин, які є невід'ємною частиною будь-якого біотопу...
Вячеслав69 - повністю з вами згоден щодо рослин, у мене прижились усі, крім останнього рдеста, якого садив у середині жовтня. взагалі, такі рослини як кушир, елодея, уруть, глечики, ряска - абсолютно безпроблемні; а от рдести, як фенікс, мусять переродитись і дуже люблять увагу і турботу.
Карача - я фотографував для конкурсу акваріум №1 і мені дуже прикро, що вийшла така проблема з якістю. Ви отримали 2 фото, одне конкурсне, інше - технічне (як того вимагають умови конкурсу), і мені дуже прикро, що ви виклали саме технічне фото, зменшивши при цьому шанси біотопу при голосуванні. Надсилаю невеликий фрагмент конкурсного фото, проблем із якістю в нього немає